Blackout Top News

Karte su od jučer u pretprodaji u Aquarius Clubu, Aquarius CD Shopu (Varšavska, Zagreb) te od sutra u sustavu Eventima po 90kn

10.03./ Četvrtak/ Aquarius (A2)
BLACKOUT HIP-HOP Presents: M.O.P. (Brooklyn, NYC)
Start: Vrata 21h/ Koncert 22 sata/90 kn u pretprodaji

M.O.P odnosno Mash Out Posse je američki hardcore hip-hop duo kojeg čine Billy Danze i Lil` Fame, dečki koji su poznati po svojoj, pomalo sirovoj energiji i agresivnoj interpretaciji.

Ipak, ta je energija istinska, naime, njihov je rap sastav nastao iz srednjoškolske bande koju su imenovali Mash Out People (dakle, nisu ubijali, ali su dobro „prašili guze“). Ovi, nekada opasni dečki, odrasli su naime, u ozloglašenom kvartu u Brooklynu – Brownsville-u, getu koji je nekada bio dom i mladome Mike Tysonu.

Između dilanja i pljački momci su pomalo i repali, a priča je svoj sretni kraj dobila činjenicom da ih danas nazivaju jednim od najboljih hip-hop dua!

Iako vjerni, njihovi su fanovi do 2000. godine bili poprilično rijetki. Tada su, naime, objavili svoj najveći single „Ante Up“. Stvar je postala apsolutni hit i osvojila 25. mjesto Billboardove ljestvice Top 200. Upravo su albumom „Warriorz“ stekli svoju mainstream slavu, te otada izdali još četiri studijska albuma.

Inače, veliki fan grupe bio je i 50 Cent, koji je sve uspješnijem dvojcu želio priskrbiti svjetsku slavu, pa su zajedno snimili nekoliko stvari, a M.O.P. je 2005. godine čak potpisao ugovor s njegovim G-Unit Recordsom. Međutim, društvo se razišlo tri godine kasnije zbog „kreativnih nesuglasica“.

Suradnju s brojnim drugim kolegama iz glazbenog biznisa okrunili su projektom Wu-Tang Clana, kompilacijskim albumom koji je skupio najpoznatije njujorške hip-hop veterane. Na „Wu-Tang Chamber Music“ iz 2009. pjevaju AZ, Kool G Rap, M.O.P., Sadat X, Sean Price, Cormega, Masta Ace i Mobb Deep.

Dođite u Aquarius i čujte što imaju za reći opasni dečki iz njujorškog Brooklyna. I ne brinite, njihovo je jedino oružje prvoklasno repanje!

Ulaznice su u prodaji od 14.2., a za 90 kuna u pretprodaji mogu se naći u: Aquarius Club, Aquarius CD Shop, sustav Eventima.  1. […] Karte za M.O.P. puštene u prodaju! […]

  2. […] Karte za M.O.P. puštene u prodaju! […]


0