Blackout Top News

Nakon malo poduže koncertne stanke, mladi raper Khan se u petak, 11.2., vraća na binu i to ne bilo gdje, nego u hram Hrvatskog Hip-Hop-a, kultni klub Aquarius gdje će održati veliki koncert za sve fanove i podržavatelje njegovog zvuka, te općenito obožavatelje domaćeg Rap-a.Sam koncert ima jednu jako bitnu značajku, naime koncertom u Aquariusu, Khan će okruniti 10 godina svoje karijere tako što će izvesti sve svoje najveće hitov…e koje bi fanovi voljeli čuti uživo a nikada prije nisu imali šanse, od početka repanja do sada.
No koncert ima takodjer još jednu bitnu značajku!
Označiti će i početak Khanove oproštajne turneje, kojom će obići što veći broj hrvatskih gradova i neke gradove izvan Hrvatske, te njome označiti kraj svoje karijere i svoga rapanja!
Na bini će mu se pridružiti i njegova nedavno oformirana grupa, GoodFellas čiji su članovi Jay Lee i Keac, a publiku će dodatno zagrijati i zagrebačka underground atrakcija, True Crime!
Za najveće, najnovije i ujedno najbolje hitove stranog Hip-Hop-a i R’n’B-a, prije i nakon Khanovog nastupa, pobrinuti će se Dj Brc!
Vrata kluba se otvaraju u 22h, a karta za ovaj dogadjaj iznosi 20kn do ponoći, a 30kn nakon.  1. […] video najava za večerašnji koncert Khana u zagrebačkom klubu Aquarius i početak oproštajne […]


0