Blackout Top News

Ususret svjetskom prvenstvu u nogometu, ovotjedni gost emisije MTV TakeOver bit će kanadski reper K’naan, autor pjesme “Wavin’ Flag”, promo himne FIFA svjetskog prvenstva 2010. Nedavno je objavljena i nova verzija ove pjesme u kojoj gostuju DJ David Guetta i will.i.am., član grupe Black Eyed Peas.

K’naan je rođen 1978. u Somaliji, gdje je proveo veći dio svog djetinjstva. U Mogadišu je živio do izbijanja građanskog rata 1991. godine, kad se s obitelji seli u Kanadu. Svoj prvi album My Life is a Movie objavio je 2004., a godinu dana poslije objavio je album The Dusty Foot Philosopher. Za izdanje Troubadour iz 2009. dobio je nekoliko prestižnih kanadskih nagrada Juno, uključujući i onu za umjetnika i skladatelja godine. Na albumu gostuju Kirk Hammett gitarist benda Metallica, Mos Def, Damian Marley i Adam Levine iz grupe Maroon 5.

Upravo je na ovom albumu i pjesma “Wavin’ Flag”, koju je tvrtka Coca-Cola uzela za svoju promotivnu kampanju koja prati Svjetsko prvenstvo u nogometu. Snimljeno je nekoliko verzija ove pjesme koja se našla i u videoigri 2010 FIFA World Cup South Africa.

Za publiku regionalnog MTV-ja K’naan bira svojih pet omiljenih spotova.

Petak, 21.5.2010. u 20.30 h!

Via MTV.  1. […] This post was mentioned on Twitter by Blackout HipHop. Blackout HipHop said: New post: K'naan "preuzima" MTV (http://bit.ly/bXdM6R) […]


0