Blackout Top News

kontrapunkt flyer

Klub Aquarius još jednom otvara svoja vrata svim ljubiteljima klupskog programa Kontrapunkt.
Uigrana kombinacija trojice glazbenih prijatelja i dj globetrottera, Simbad (London) , Seiji (London) i Eddy Ramich (Zagreb) pozivaju sve željne plesa i vesele atmosfere da im se pridruže 22. veljače od 23 sata u klubu Aquarius.
Simbad i Seiji zagrebačkoj su publici jedni od najomiljenijih Kontrapunktovih gostujućih dj-a koji su ostali zapamćeni po mnogobrojnim noćima punim plesne energij. Ljubav je obostrana pa je zato i domaćin Eddy Ramich odlučio još jednom podijeliti sa svim posjetiteljima duh Kontrapunkta.

Kliknite continue reading, kako bi pročitali sve detalje o ovom eventu.

Sva trojica dj-a trenutno rade na svojim novim materijalima kao i na međusobnim projektima pa će plesnim podijem također odjekivati i još neobljavljeni materijali.
Za one koji možda nisu upoznati sa glazbenom prošlošću gostujućih izvođača iz Velike Britanije, evo jedan kratak presjek:
Seiji, jedan od pokretača broken beata i bivši član legendarnih Bugz in the Attic, svojim je jedinstvenim producentskim radom zauzeo jednu od vodećih pozicija na klupskoj sceni Londona, koketirajući s drum&bassom, elektronskim i pop prizvukom. Nakon uspjeha sa singlom “Loose Lips” iz 2002., Seiji je remiksirajući Amy Winehouse, Aliciu Keys, Basement Jaxx, Erykah Badu stekao ugled i u pop svijetu te zadobio povjerenje Roisin Murphy pa tako na njenim albumima prevladava njegov potpis. Nakon odlaska iz Bugz in the Attic, počeo je objavljivati svoje samostalne materijale i osnovao svoju izdavačku kuću, te time potvrdio svoju glazbenu svestranost i zaljubljenost u plesni podij.
Simbad je nezaustavljivi DJ i producent, putujući glazbeni entuzijast, koji je sa svojom energijom i kreativnosti postao sveprisutno i željeno ime na svjetskoj glazbenoj sceni. Objavio je tri albuma, napravio više od 200 remixeva i surađivao s renomiranim izvođačima poput Male, Rona Trenta, Roberta Owensa ili Jimpstera. Sa svojim jedinstvenim stilom udahnuo je svježinu svijetu klupske glazbe i eklektičnim pristupom ujedinio najbolje od jazza, reggaea, funka do hip hopa, duba i housea.
Klub Aquarius poziva sve prijatelje Kontrapunkta na još jedno druženje 22.veljače kada se u dj kabini ponovno sastaju trojica prijatelja koji donose vožnju kroz glazbene stilove na njima svojstven način!
22.02.2013 _ 23h _ Kontrapunkt, Klub Aquarius, Zagreb
Simbad ( Brownswood, London ), Seiji ( seijimusic, London ), Eddy Ramich ( Compost, Zagreb )
Ulaz: 40kn / 50 knComments are closed.


0