Blackout Top News

KLUB DISCORDIA
petak
02-12-2011
22h

★ KOPAJ OVO! ★
#3

– Mr. DIRTY HAIRY (Fresh delivery, ZG/UK)
– DJ JOPA (KO!)
– DJ RAMO (BLC, KO!)

Upad 20kn prije 01h, 30kn poslije.

Treća po redu regularna KO! žurka dovodi na vaše plesačko zadovoljstvo jednog jedinog Mr. Dirty Hairy-a! Par ekeslans Funk i Hip Hop DJ, vrstan producent, scratcher i promotor!

Hairy je svoju vještinu doletio u Hrvatsku ravno iz Brightona (UK) i sretno soli scratchom Zagrebačku Hip Hop scenu već par godina. Crate digger koji balkanski hip hop blagoslivlja s krem de la krem Hip Hop beatovima i produkcijom (General Woo, Kandžija, Tox, Shizo, Edo Maajka…), a kad treba spustit ljepljive groovove ravno s vinila na podij za sve djevojke željne gibanja, znajte da je prljavi dlakavi br.1 u državi. Također je i čini se glavni u državi za ‘two turntables & a mic’ rutine što je potvrdio suradnjama s Kranšvesterom, Kandžijom i General Woom. Što se tiče njegove preferencije u produkciji najfinijih jazzy beatova, za Hairya postoji samo jedna solucija: jazz vinili, sampler, mamojebeni MPC i malo ‘Love Supreme’-a.

Svoje MPC produkcijske vještine pokazati će svima zainteresiranima dan poslije ovog partya, 03.12.2011. u 17:00 u prostorijama udruge Spirit na drugoj po redu Hip Hop DJ-ing radionici.

Backup Dirty Hairyu su naši KO! ljudi: DJ Ramo (eklektični 100% vinil warm-up) i DJ Jopa (hiphop/funk/partybreaks).

Upad 20kn prije 01, 30kn poslije.
Budi tamo ili budi kvadrat!Comments are closed.


0