Blackout Top News

LoOney i MTV vam poklanjaju album Kompromis! Od 1. lipnja Kompromis možete preuzeti sa stranice mtv.com.hr!

Od 1. lipnja debi album beogradskog r’n’b izvođača LoOneya bit će dostupan za besplatno preuzimanja na MTV.COM.HR sajtu

Nakon uspješnog prvog singla «Mucam», srpski r’n’b izvođač LoOney dočekao je i izlazak svog debi albuma Kompromis, koji od 1. lipnja možete besplatno preuzeti na veb stranicama regionalnog MTV-ja.

Prve demo snimke su snimljene još 2007. godine, a jedna verzija albuma je čak završila u kanti za smeće jer je htio ispratiti moderne muzičke trendove. U smišljanju zvuka su mu pomogli bitmejkeri iz Bosne, Hrvatske i Srbije, a sve pjesme na albumu je napisao sam.

LoOney je izuzetno posnosan na svoje izdanje i nada se da će ljudi prepoznati iskrenost i da će se pronaći u nekoj od situacija opisanih u pjesmama.

Vladimir Marković LoOney je rođen u Beogradu 1980. godine. Svoju muzičku karijeru započeo je u dječjem zboruu Kolibri. Od 2004. godine, LoOney se počinje baviti r’n’b muzikom. Od 2005. se, kao gostujući vokal, pojavljivao u nizu rep pjesama, pjevajući refrene reperima iz Srbije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Bugarske i Kanade. Inače, LoOney je apsolvent Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i ima agenciju za film i video LOONEYRAMA u okviru koje radi kao redatelj i montažer.

MTV je od početka godine posjetiteljima regionalnih web stranica pružao priliku da legalno i besplatno preuzimaju digitalna izdanja singlova i albuma svojih omiljenih izvođača. Do sada su za besplatan download bila dostupna izdanja bendova S.A.R.S., Lollobrigida, Kanđžija, Svi Na Pod! i Leeloojamais, a trenutno je sa sajta MTV.com.hr moguće preuzeti albume bendova MaraQya, Mistake Mistake i Bei The Fish, kao i singlove izvođača Emkej, Gru i Siddharta. Posljednji u nizu ovih ekskluzivnih digitalnih izdanja je novi singl popularnog turskog sastava maNga.

Besplatno preuzmite album prvijenac Kompromis beogradskog r’n’b umjetnika LoOney-ja!

Kliknite ovdje za free download LoOneyevog albuma Kompromis.Comments are closed.


0