Blackout Top News

08.10.2011. u klubu Zagreb 1242 (Frankopanska 9) održat će se prvi u nizu evenata pod nazivom Lyricist Lounge.
Kroz godine, sve je veći i veći broj mladih, kreativnih, pojedinaca, urbanih izvođača koji ostaju neprimjećeni od strane medija i publike zbog nedovoljnog broja mjesta gdje bi se mogli pokazati i gdje bi njihov rad mogao doći do izražaja. Stoga, ovaj je event prilika za to.

Uz kvalitetan odabir glazbe iz svijeta hip-hopa,RnB-a,funka i soula, svaki tjedan u goste dolazi MC koji će tu večer uz pratnju benda Jazzoleptic(M.Stavros,M.Torbica,Reggis Kattie) i DJ Brc-a održati polusatni koncert i biti domaćin te večeri. Drugi dio večeri posvećen je open mic varijanti gdje će svatko iz publike imati mogućnost uzeti mikrofon i izvesti svoju pjesmu, freestyle i sl. Na taj način omogućujemo svim generacijama i uzrastima da u ugodnoj atmosferi uživaju u glazbi i dobe priliku što bolje se upoznati sa urbanom kulturom ovih prostora.

Na prvi program u goste dolazi hip-hop krugovima već dobro poznati zagrebački rapper Suicidal, koji će ovom prilikom predstaviti pjesme sa zadnjeg njegovog on-line mixtape izdanja pod nazivom Srce Grada.

Program počinje u 21:30,a ulaz je slobodan.Comments are closed.


0