Blackout Top News

“Želim biti poznata poput ponoći. Moćna poput pištolja. Voljena kao pizza” izjavila je 2007. Macy Gray, zasigurno jedan od najpopularnijih i najprepoznatljivijih neo soul vokala posljednjih 15 godina koja će 25. studenog nastupiti u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture.

Darovita i popularna, Macy Gray je počela oduševljavati fanove otkad je izdala prvi album “On How Life Is” 2000. godine. Taj album je sadržavao singl “I Try”, globalni megahit koji ju je lansirao među zvijezde. Debut album na koncu je prodao više od 25 milijuna primjeraka, osvojio nekoliko Grammya i MTV-jevih nagrada.

U industriji u kojoj je počelo nedostajati pravih umjetnika, izgradila je svoju viziju, stvarajući glazbu koja preskače barijere žanrova od eksperimentalnog soula do alternativnog rocka, od retro diska do hip hopa čemu je, dakako, pridonjeo njezin “promukli” vokal. Njen umjetnički integritet i inovativnost pridobio joj je fanove diljem svijeta, uključujući i glazbenike poput Johna Frusciantea, Erykah Baku, Gang Starra, Mos Defa i Pharaoah Monchea.

S pregrštom svojih hitova, lucidnim izborom covera indie heroja i vrhunskim višečlanim pratećim bendom Macy Gray vraća se u Zagreb na najvažniji pop koncert ove jeseni. Tvornica kulture će se, bez sumnje, zatresti od dobrih vibracija.

Vrata Velikog pogona Tvornice otvorit će se u 21 sat kad će publiku početi zagrijavati naš DJ Phat Phillie.

Informacije o pretprodaji ulaznica potražite u nastavku posta.

Ulaznice
Pretprodaja:
– ulaznice: 180 kn
– VIP: 230 kn
Na dan koncerta:
– ulaznice: 200 kn
– VIP: 250 kn

Pretprodajna mjesta
– Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
– Prodajna mjesta Eventima
– www.eventim.hrComments are closed.


0