Blackout Top News

Masta Ace Edo G Akrobatik Maraschino

U utorak, 15. prosinca, s početkom u 21 sat, u zagrebačkom Maraschino Baru, Blackouthiphop.com, Radio 101 & MTV predstavljaju: 16 GODINA BLACKOUTA, veliku koncertnu rođendansku proslavu s gostovanjima hip hop ikona kao što su Masta Ace (NY) & Edo G (Boston).
Upad je 70 kn, a karte u pretprodaji možete od ponedjeljka 7. prosinca naći u Maraschinu (Margaretska 1, Cvjetni Trg). Svi izvan Zagreba karte mogu rezervirati pisanjem na e-mail blackoutrapshow@gmail.com

Spotove ovog dvojca i detaljnije informacije o samom eventu provjerite u nastavku.
Vezano: Blackout MTV spot

Vrijeme leti kad se dobro zabavljaš – a itekako smo se dobro zabavljali posljednjih 16 godina, koliko je Blackout bio i ostao simbolom za hrvatski hip hop i njegovu snagu u regiji, ali i u inozemstvu. No to ne znači da smo u tih 16 godina ostarjeli – samo postali bolji, zreliji, kvalitetniji i uspješniji, a u to ime pozivamo vas na veliku proslavu gdje ćemo se nastaviti zabavljati u vašem društvu, uz nastupe hip hop ikona kao što su Masta Ace iz New Yorka i Edo G iz Bostona. Zajedno su na europskoj turneji, gdje promoviraju zajednički album ‘Arts & Entertainment’, na kojem je pjesmu ‘A’s & E’s’ producirao naš Baby Dooks (Bolesna braća)!

Radijsku emisiju ‘Blackout’ davne su 1993. godine pokrenuli DJ-i Frx i Phat Phillie, a ona se i danas emitira utorkom u 22 sata, na Radiju 101.

Masta Ace (Brooklyn, New York) je stari prijatelj Hrvatske, a osim nastupa u našoj zemlji, snimio je nekoliko pjesama (‘Beautiful’, ‘Who We Be’, ‘Survival’ i ‘Love Crazy’) sa zagrebačkim producentom Kooladeom. Edo G bostonska je hip hop legenda, koja se proslavila debitantskim singlom ‘I Gotta Have It’.

U utorak, 15. prosinca, s početkom u 21 sat, u zagrebačkom Maraschino Baru nastupit će obojica, pojačani Akrobatikom iz Bostona, kao i poznatim domaćim hip hop DJ-ima (Frx, Bizzo, Bronson i Phat Phillie), koji će vas zabavljati hip hop klasicima iz razdoblja 1993-2009.  1. […] propustite 16. rođendan. […]

  2. […] Mali teaser kao uvod u ono što vas očekuje za desetak dana u zagrebačkom Maraschinu. […]


0