Blackout Top News

Ovaj petak 25.03. Klub Palach i prijatelji pomažu dragom prijatelju MC BUFFALU!
Za sve vas koji niste upoznati sa likom i djelom riječke legende MC BUFFALA, dovoljno je reći da je to čovjek koji je udario temelje hrvatskog hip-hopa.
Oni nešto malo stariji sjećaju se kako je sa svojim bendom Maderfankerz osvojio titulu prvog benda sa zabranjenom pjesmom u Hrvatskoj, nakon što su pjesmu „Moja domovina“ malo prilagodili i dobili hit… „Moja domovnica“
Sada je vrijeme da mi učinimo nešto za čovjeka koji nas je nasmijavao sve te godine i koji je Rijeku stavio na kartu hrvatskog hip-hopa.

Buffy nije dobro već duže vrijeme. Osim teških psihičkih problema s kojima se jako teško nosi, živi sa svojom majkom u nehumanim uvjetima i više nego ikad treba našu pomoć!
Prijatelji, poznanici, ljubitelji glazbe i na kraju i sam Klub Palach odlučili su poduzeti nešto i pomoći koliko se god može!
Tim povodom organiziran je koncert podrške a sakupljenim prilogom omogućit će se Buffyju uvjeti nužni za normalan život.

Na koncertu će nastupiti:
MADERFANKERZ
Gane RImatore & Dejo
Doki Dok
KBC
Denno Carvaglio & Suicide
Grga
Hyena Lyrics
Ramo
Šah Mat
Smeđi Šećer
Jopa
Pacco

Osim glazbenih gostiju biti će tu i riječki dečki koji su iskazali želju da za Buffyja nacrtaju grafit pa će Kružna ulica dobiti šareno osvježenje
Ulaz je simboličnih 25 kuna, a karte će se moći kupiti na ulazu na dan koncerta.
Nadam se da se vidimo u što većem broju!!Comments are closed.


0