Blackout Top News

battlovi u gradni

Nakon više nego odličnih battlova, koje smo Vam prikazali početkom godine, u našem pilot projektu “Battlovi u Gradni”, prije ljetnog Vam odmora, po drugi puta donosimo dašak prezentacije nesvakidašnjeg talenta improvizacije rima na licu mjesta, u vidu verbalnog nadmudrivanja dvojice MC-eva, o čijoj ćete kompetenciji odlučivati upravo Vi, aplaudiranjem na spomen imena, po Vama kvalitetnijeg MC-a.

Da stvar bude zanimljivija, u cijelovečernji program smo uključili i Dj-a, koji će Vas taktovima pravog i kvalitetnog hip hopa zabavljati sve do ranojutarnjih sati, a host kompletnog programa i ovoga će puta biti AdaM, dvostuki državni freestyle prvak i osvajač prvog hrvatskog Red Bull MC battla.

Natjecatelje koji osvoje prvo, drugo i treće mjesto očekuju bogate nagrade, koje će sa svojim doprinosom od tri jela po želji također poduprijeti i novootvoreni samoborski fast food Mc’ Đuka, koji će u petak samo za Vas raditi i dostavljati Vam jela po narudžbi sve dok traje event.

Stoga Vas pozivamo da nam se i ovoga puta pridružite i uživate s nama u večeri koju sigurno nećete tako brzo zaboraviti… Vidimo se!!!!

FB eventComments are closed.


0