Blackout Top News

Talentirana kanadska pjevačica Melanie Fiona poznata po hit singlu Give It To Me Right, po prvi put će posjetiti Hrvatsku i nastupiti u klubu Aquarius 9. prosinca s početkom u 21.30 sati.

Melanie se pojavila na glazbenoj sceni 2009. godine s debi albumom The Bridge, iznimno hvaljenim od strane kritike, a s kojeg su skinuta već dva velika hita – Give it to me right i broj 1 s Billboard Hot R&B/Hip-Hop ljestvice It kills me.

Uspješni prvijenac donio joj je i nominacije za Grammyja (kategorija Best Female Vocal R&B Performance) i prestižnu NAACPP Image Award (kategorija Outstanding New Artist). Talent Melanie Fione prepoznala je i slavna Alicia Keys koja ju je odabrala da bude dio njezine turneje The Element of Freedom održane u svibnju u Velikoj Britaniji.

Sa svojim stilom koji je ujedno snažan i sexy, a opet kontemplativan i radostan, ova mlada zvijezda karipskih korijena, stapa pop, R’n’B, hip hop i reggae s modernim soulom, a u Zagrebu ćemo imati priliku vidjeti je u intimnijem okruženju.

Datum: četvrtak, 9. prosinca 2010.
Mjesto: klub Aquarius, Zagreb
Otvaranje vrata: 20 sati
Početak koncerta: 21.30 sati
Online prodaja karata: www.eventim.hr

Via SoundGuardian.  1. […] This post was mentioned on Twitter by Phat Phillie, Blackout HipHop. Blackout HipHop said: New post: Melanie Fiona u prosincu u Zagrebu (http://bit.ly/b0GZ8S) […]


0