Blackout Top News

Koncertima mladih, neafirmiranih bendova u svim većim hrvatskim gradovima nastavlja se četvrti po redu Minival, zajednički projekt T-Mobilea i agencije Pepermint koji teži afirmaciji nove glazbene scene u Hrvatskoj te daje podršku mladim bendovima. Neafirmirani će glazbenici tako ponovno imati priliku široj publici predstaviti svoj talent i umijeće.

Priliku za sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu dobit će hip hop, rock i electro act bandovi i DJ-i koje će odabrati stručni Minival žiri u sastavu: Phat Phillie, Ida Prester, Kristijan Frković Frx, Sanjin Đukić i Tomo Ricov. Koncerti će se od 1. do 28. studenog 2010. paralelno održavati u nekoliko hrvatskih gradova, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova publike i stručnog žirija.

Četvrti val Minivala predstavit će se i posebnim emisijama na MTV-ju, a moći će se pratiti i na kanalima MAX TV te T-Portala, kao i na Otvorenom radiju.

Svi zaninteresirani izvođači mogu se prijaviti na www.minival.com do ponedjeljka 20. listopada!

„Cilj Minival je afirmacija nove glazbene scene u Hrvatskoj te podrška mladim bendovima i DJ-ima. Želimo dati priliku mladim nadama i talentima i otvoriti im vrata glazbene scene u Hrvatskoj“, izjavio je predsjednik stručnog žirija, Tomo Ricov.

„T-Mobile je oduvijek bio privržen glazbi te rado ulazi u sponzoriranje kako domaćih glazbenih imena, tako i velikih festivala popularne glazbe poput INmusica. Vrijednost Minivala prepoznali smo još pri samom začetku ideje o takvom projektu. Proteklih smo godina imali priliku poslušati i podržati ukupno 120 demo bendova, i veselimo se svježem zvuku kojeg će nam ubrzo donijeti Minival 4“, izjavila je Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću HT-a.

U Hrvatskoj trenutno postoji više od tisuću novih underground bendova. Stotine bendova vježba u garažama, snima snimke i povremeno nastupa, te je konačno stigao trenutak da se i njih čuje u odličnoj atmosferi uz podršku svih ljubitelja glazbe željnih novog zvuka.

Sve informacije o Minivalu 04 potražite na službenom webu i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.  1. […] This post was mentioned on Twitter by MINIVALPlayurmusic, Blackout HipHop. Blackout HipHop said: New post: Minival 04: Još jedan val Minivala (http://bit.ly/cgqzeh) […]


0