Blackout Top News

U petak 19.11. Minival repa HIP HOP na Blackoutu u zagrebačkom Aquariusu. Ulaz je besplatan.

U klubu Aquarius predstavit će nam se Pasji sinovi (sms kod 3312), Buco Nidse & Raksi (sms kod 3315) i Fil Tilen (sms kod 3317).

Pasji sinovi, dubravački su dečki koji su na okupu od 2004/5, slučajno! Znali su se kako kažu iz kvarta i repali jedan drugom svoje tekstove dok nisu zaključili da si međusobno karakterno i utjecajem odgovaraju. Ideja je pala da slože trojku koja će pisati iz ljubavi, za vlastiti gušt!

Buco, Nisde & Raksi su Zaprešićki reperi koji više od 7 godina samostalno rade glazbu. Iza sebe imaju vise od 200 studijskih snimaka, preko 100 nastupa diljem cijele Hrvatske, gostovanja na različitim kompilacijama i radio emisijama te brojne suradnje čak i izvan okvira hip hopa.

Slaven Berić aka Fil Tilen, rođen 12.06.1988, glazbenu karijeru započeo 2001.Kombinacija rapa sa funkom,ska, r’n’b u novije vrijeme sa elektronskom glazbom, d’n’b’, dubstep, house. Poznat je po brzim rapovima (420. hr. riječi min. – 9 riječi u sec.)

Četvrti val Minivala predstavit će se i posebnim emisijama na MTV-ju, a moći će se pratiti i na MAX TV, tportalu kao i na Otvorenom radiju. Priliku za sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu dobit će hip hop, rock i electro act bandovi i DJ-i koje će odabrati stručni Minival žiri u sastavu: Phat Phillie, Ida Prester, Kristijan Frković Frx, Sanjin Đukić i Tomo Ricov. Koncerti će se od 1. do 27. studenog 2010. paralelno održavati u nekoliko hrvatskih gradova, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova publike i stručnog žirija.Comments are closed.


0