Blackout Top News

Poslije dva albuma Če se ne poznamo i Reprazent, Mrigo nam na potpuno svježoj web stranici www.mrigo.si predstavlja svoj najnoviji projekt, kojeg je pripremio u suradnji s još jednim velenjskim MC-em Ghetom, a ovaj mixtape samo je najava za njihov album Mrigz’n’Ghet Hitz, koji se očekuje krajem ovog mjeseca.

Mrigo i Ghet će novi album predstaviti na koncertu u Ljubljani u klubu Cvetličarna 9.3.2010, kada nastupaju kao predgrupa na koncertu M.O.P.

U nastavku posta možete skinuti ovaj street mixtape, a i pročitat više o novom albumu.

Download: Mrigo & Ghet – Ghet’n’Mrigztape

Mrigo aka HeezDeeWon aka Mrigs Peace, je velenjski hip hop artist, koji je krenuo svoju karijeru u 2002. godini, kada je postao i suvoditelj sada već legendarne radijske emisije HIP HOP VIZIJA. Godinu kasnije Mrigo je snimio svoju prvu pjesmu M.R.I.G.O., a svoj prvu autorski EP s naslovom Rreprazent izdao je u 2005 godini. EP je slijedio i pravi album Če se ne poznamo .

Poslije studija, 2010. godine Mrigo u suradnji s velenjskim raperom Ghetom snimiom je svoj drugi album Mrigz’n’Ghet Hitz. Na albumu su pored Mrigsa in Gheta još producenti Mentally Ill i Shuljo, te reperi: Emkej & Mito (Tekochee Kru), Sunny Sun i Denzo. Trenutno je suvoditelj radijske emisije Hip Hop Zona, koja je na programu svaki utorak od 23h-24h na radijskoj stanici Moj radio (107,0 Mhz).  1. […] što smo već najavili, kao predgrupa nastupit će Mrigo i Ghet s nekoliko gostiju, koji će predstaviti svoj novi album […]

  2. […] što su prošlog mjeseca izbacili besplatni mixtape, slovenski duo Mrigo & Ghet sad su izdali novi službeni album naziva Mrigz’n'Ghet Hitz. […]


0