Blackout Top News

Outlook Festival

Tjedan dana nas dijeli do početka sedmog Outlook festivala – najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture koji će biti otvoren prvim hrvatskim gostovanjem glazbene dive Ms. Lauryn Hill, 3. rujna u pulskoj Areni.

Spektakularni ostaci rimskog amfiteatra u Puli ugostit će i sedmeročlani glazbeni sastav iz britanskog Leedsa – Submotion Orchestra, koji će kombinacijom duba, jazza i soula uvesti publiku u glazbenu večer. Nastavit će Andrew Ashong, novo ime na glazbenom nebu, što ga nije spriječilo da bude dobitnik Gilles Peterson’s Worldwide nagrade iz 2013. za pjesmu godine Flowers. Zagrijavanje u Areni otvara Fatima, uzdanica Eglo Recordsa koja u Pulu dolazi predstaviti debitantski album Yellow Memories.

Slaveći spoj dub, reggae, hip-hop, drum ‘n’ bass, garage, house i srodne glazbe na 12 dnevnih i noćnih pozornica širom poluotoka i 40 boat partyja, Outlook festival, od 4. do 7. rujna, na tvrđavu Punta Christo dovodi preko 300 izvođača, spajajući tako glazbene legende s novom generacijom glazbenika i nadolazećih talenata.Comments are closed.


0