Blackout Top News

MUHAMED & DJ CHILL (Zagreb, Croatia)
Live @ HIP HOP KEMP WARM UP PARTY – 17.08. 2011
Backspin Hangar, Festival Park, Hradec Kralove, Czech Republic

HIP HOP KEMP FESTIVAL slavi 10 godina svojeg postojanja, ali ove godine i HIP HOP KEMP CROATIA slavi 5 godina postojanja i tom prilikom dodani su hrvatski izvođači na službeni Hip Hop Kemp warm up party.
U srijedu, 17.08. nastupit će poznati underground hip hop mc Muhamed i svima dobro znani DJ Chill iz Zagreba,
koji će ujedno i otvoriti proslavu 10. godišnjice festivala i time biti prvi izvođači iz Hrvatske koji su ikada nastupali na HHK Festivalu. Uz njih na warm up partyu moći ćete vidjeti: Yarah Bravo, DJ That Fucking Sara i druge.
Uz njihov nastup, na samom festivalu imati ćete prilike čuti i samostalni set DJ Chill-a. Sve to održat će se u večernjim satima u dobro posjećenom Backspin hangaru.

Da vas podsjetimo, festival traje od 18.08 – 20.08. na istoj dugogodišnjoj lokaciji festival parka u Hradec Kralove pored Praga u Republici Češkoj. Ove godine će na festivalu nastupiti mnogobrojna poznata hip hop imena kao što su: METHOD MAN I REDMAN, PHARAOHE MONCH, SNOWGOONS + PMD (Epmd) + SEAN STRANGE + SICKNATURE, M.O.P., RANDOM AXE (Sean Price, Black Milk, Guilty Simspon), HEAVY METAL KINGS (Vinni Paz i Ill Bill), ARSONISTS i mnogi drugi izvođači iz raznih zemalja.

Kompletan raspored i vrijeme događanja uskoro možete naći na www.hiphopkemp.hrComments are closed.


0