Blackout Top News

Naslovnu stranu 23. broja My People magazina zauzela je grupa Sick Touch, i njena dva člana Cobran i Mlata s kojima smo odradili centralni intervju a tu su i još neka iznenađenja. Izdvajamo i razgovor sa Dječacima, FTP!, Jaazom. DJ Rokam je nastavio redovnu rubriku Scratch Art u kojoj će se pričati sa najboljim domaćim DJ-evima, a Bursa iz Recognize Crew-a je otvorio novu redovnu rubriku Dance Art gde ćemo predstaviti najbolje bboy artiste

Tema broja je priča iza kulisa o Strukinim spotovima, i time se polako usmeravamo da u Temi Broja pričamo o nekim stvarima koje su vezane za kultne izvođače a tiču se njihovih spotova, albuma, pesama.

Skubi je otvorio još jednu rubriku gde producenti pričaju o par svojih pesama i pričama koje su dovele do stvaranja istih.

Sa Hip Hop Kemp i Meeting of Styles festivala donosimo ekskluzivne fotografije i izveštaje a u saradnji sa sajtom www.dnevnikkosarkasa.com nastavljamo tekst o istoriji i nastanku Air Jordan brenda i prvih Jordan patika.Comments are closed.


0