Blackout Top News

reunited

Objavljen je raspored događaja za nadolazeći Reunited festival. Isti je podijeljen putem virtualnih mreža i može se pronaći na njihovim stranicama. U nastavku posta možete pronaći sve željene informacije o rasporedu festivala.


ČETVTAK 15.9.

– GRAFFITI IZLOŽBA “ZLATNO DOBA” Četvrtak je prvi dan festivala i za njega smo Vam pripremili izložbu u kojoj će sudjelovati i naš dragi “Zagrebfever” , zagrebački graffiti časopis koji se nakon nekog vremena spavanja ponovo budi i nastavlja pratiti lokalnu graffiti scenu. Zasad ćemo Vam odati samo ime izložbe a to je “Zlatno doba” , ostalo morate doći i vidjeti. Sudeći po kvaliteti dosadašnjih izdanja časopisa “Zagrebfever” , sigurni smo da će ovo biti prava delicija. Graffiti izložba biti ce otvorena sva tri dana festivala , ukoliko dolazite nemojte ju propustiti !

– DJ KUNA Prije , poslije i za vrijeme izložbe za glazbu će biti zadužen DJ KUNA – Lets gooooo !

PETAK 16.9.

18:00 MC RADIONICA
– druga radionica u Grey Roomu biti će MC radionica , a nju će voditi naš dragi domaćin Pendrek.Svi polaznici ove radionice imaju priliku nastupiti na glavnom eventu u subotu u prostorima Attacka.U sklopu radionice biti ce i open mic pa dođite i odrepajte koju s nama !! Prijave na : reunitedinfo@gmail.com

20:00 SKETCH BATTLE
– nakon beatbox i mc radionica održati će se jedinstveni “GREY SKETCH BATTLE” koji je prošle godine imao čak 24 natjecatelja ! Za one koji ne znaju što je to reći ćemo par riječi…Radi se o battleu u izradi skica , natjecatelji se natječu jedan na jedan i za izradu skice imaju 3 minute.Natjecatelji se izvlače iz šešira (vjerojatnije neke kutije ili čak iz džepa) a riječi koje se crtaju također.Da sve skupa bude napetije pomoću web kamera se sve live prenosi na zid pomoću projektora tako da publika može pratiti cijeli proces izrade skica i tako lakše donjeti odluku koji je natjecatelj bolji. Uz glas publike imamo i dva kompetentna sudca koji također sudjeluju u glasanju. Prva tri mjesta dobivaju nagradu.

LIVE: DIREKT , FARMACIJA , BOLEST i INKOGNITO POPARA

DIREKT – proizvod Reuniteda od prošle godine , pravi dokaz napredka u godinu dana. Direkt je nakon posjeta MC radionice , izbacio par singlova a uskoro izlazi i njegov demo album. Napravio je puno u godinu dana te time zaslužio nastup na Reunitedu ove godine !

FARMACIJA – također još jedan proizvod Reuniteda od prošle godine. Grupa Farmacija je također u godinu dana napravila ogroman napredak , nakon posjeta MC radionici prošle godine izbacili su par singlova , EP pod nazivom “Gudra i zika” , te na kraju i album prvijenac “Ispred vremena ” . Dečki ubijaju , isplati se doći vidjeti njihov nastup.

BOLEST – član 40Industrya iza sebe ima 2 albuma pod nazivom “Bolesničko pomazanje” i “XXXL” te hrpu gostovanja na raznim albumima koji su nešto značili prošlih godina na hip hop sceni. Godinama je u “điru” a ove će godine na Reunitedu po prvi puta nastupiti solo. B O L E S T !!
INKOGNITO POPARA – Ink je stari igrač u hip hop svijetu. Bivši član Elementala i Sinesteta iza sebe ima ogromnu diskografiju , što sa grupama , što solo . Ink ove godine priprema novi album u suradnji sa DJ BeroZmayem a na Reunitedu će nam dopustiti da malo škicnemo što su njih dvoje radili u 2016oj ! Tri slova : I N K !

DJs: Nole , Katz , Gfk , BeroZmay
HOSTs: Pendrek & Pozey

SUBOTA 17.9.

12:00 SILVER JAM – graffiti silver jam početi će u 12 00 , okupiti će graffitere iz Zagreba i šire i trajati će cijeli dan

13:00 BREAK IT OUT JAM -vrijeme je za još jedan Break It Out Jam Session i ovog puta u ponovno u sklopu Reunited Festivala. Ovaj break session organizira se sa ciljem da okupi sve osobe koji se bave break danceom kao i one kojima je break cool u jedno veliko zajedničko druženje. Lokacija je kao i prošli puta AKC Medika, ulaz se ne naplaćuje dakle potrebna vam je samo dobra volja za druženje i session.

Ovim putem pozivamo sve breakere i breakerice, male i velike koji treniraju u raznim plesnim školama i izvan njih da se okupe zajedno, razmjene plesno znanje, upoznaju se međusobno i uz dobru glazbu zabave se. Ovaj Jam postaje tradicija koja garantira zabavu, druženje, razmjenu i dobar provod.

Sve to nebi bilo potpuno da nemamo dobru glazbu pa smo se potrudili da DJ Bijan preuzme gramofone kao rezident DJ a zajedno sa njime tu će biti i sljedeća postava DJa: Kranski (Flow From Below, Slovenija), Dziga (Flow From Below, Slovenia) SaraiEva (GOR/Sistaz) ženski DJ duo i vjerovatno još pokoji gost.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju i dobro zabavimo 14 00 GRAFFITI RADIONICA w. Lons – Lons ove godine radi graffiti radionicu koja je prošle godine imala najviše posjetioca , nadamo se da će tako biti i ove godine ! Prijave na : reunitedinfo@gmail.com

16:00 DJ RADIONICA w. DJ Noki Nole – Nole nam i ove godine priprema DJ radionicu , pa svi koji su zainteresirani mogu je posjetiti i zaskrečati sa Nokijem !! Prijave na : reunitedinfo@gmail.com

17:00 BREAK DANCE RADIONICA w. Atomic Dođite i naučite nešto od jednog pravog oldschoolera..prijave na reunitedinfo@gmail.com

19:00 HIP HOP TRIBINA w. Rapaholik
– tema ove godine je : “independent publishing” – odnosno – razgovor o tome kako izdati, promovirati album, spot, pjesme, mrčendajz i sl.. ima li smisla tražit izdavača ili solo izdavat, interent publishing, i sl.. iskustva onih pod ugovorom, onih koji na svoju ruku izdaju.. Cilj tribine: ojačati hr hip hop scenu, upoznati artiste sa načinima promocije, iskustva – kako bi se svi digli na višu razinu i ojačali 😉

Gosti: General Woo , Gordan ( Megablast) ; Macola & Modul 8
LIVE: SMOKE MARDELJANO , SUNNY SUN , GAMACID & TIBOR

SMOKE MARDELJANO (BG)
Beogradski mc odrastao na ulicama Vozdovca. Bavi se repom skoro 10 godina. Iza sebe ima dosta demo traka ,gostovanja na kvalitetnim projektima i puno jakih suradnji. 2011. je Smoke izbacio EP kojim se malo vise priblizio Balkanskoj publici i koji je naisao na odobravanje kod pravih rep glava sirom Balkana. 2015. Smoke izbacuje album (ZNAS ME ZNAM TE) cija slusanost nastavlja da raste svakog dana.

SUNNY SUN (LJU) Sunny je naš drag kolega iz Ljubljane , koji je istovremeno MC i DJ , organizator i veliki hip hop aktivisti. Sa njim je hip hop zabava zagarantirana i drago nam je da će ove godine sudjelovati na Reunitedu !

GAMACID (ZG) Gamacid je hip hop duo kojeg su osnovali reper Želko (Fetbojsi/ACC) i producent AC3PO (Sinestet/HFF) 2014. godine. Tada izbacuju Gamacid EP , a zatim i dva video uratka ” Pink panther ” i ” Reci reci ” u suradnji sa beogradeskim reperom Juiceom .

TIBOR (ZG) Tibor , MC iz Maksimira , izbacio je 2015te godine album “Pacino” u suradnji sa dobitnikom više nagrada HHUnitya za producenta godine , Flowdeepom. Album sadrži 10 pjesama a osim Tibora na albumu se nalaze gostovanja mnogih mcija ( Kali , Bolest , Mijat , Lobje , ŽaeguljZim i Vargek Beatanga ) i dja ( DJ Jopa , DJ Noki Nole i DJ Katz ) . Ovaj album iznjedrio je i čak tri video spota za pjesme “Jedan put za um” , “Dgra” te “Svo vrijeme” u suradnji sa Lobjeom iz 40Industrya. Krajem godine izašao je “Pacino Plus EP” , projekt sa 6 remixeva sa albuma u novom ruhu , sa gostovanjima General Wooa , Bvane , ŽaeguljZima , Geralta iz Rivije i Roa.

DJs : NokiNole & SunnySun
HOSTs: Pendrek i PozeyComments are closed.


0