Blackout Top News

Chris.Su @ Dirty Beatz, AKC Medika (15.03.)

Zagreb, 15. ožujak 2014. – DIRTY BEATZ svoj 12-i rođendan aktivnog promoviranja i prezentiranja drum&bass-a kroz produkciju glazbe, organizaciju evenata s domaćim i stranim gostima, stotine dj nastupa, odlučili su proslaviti sa svim ljubiteljima drum&bass glazbe uz veliki event u AKC Medici na tri floora.
Cjelovečernju zabavu zaokružiti će kao glavna zvijezda večeri CHRIS.SU (Fate Recordings), veliko ime mađarske drum&bass scene koji je više puta proglašavan producentom i dj-em godine (prema čitateljima Impulsecreatora drumandbass.hu), te nominiran kao najbolji tech dj na vodećem drum&bass eventu na svijetu – Drum&Bass Arena Awards. Njegov poznati dj set s kombinacijama različitih žanrova drum&bass-a uz odlične mix tehnike jamstvo su večeri koja će na najbolji mogući način predstaviti ovo rođendansko slavlje i doživljaj za pamćenje.
Za potpuni drum&bass užitak u poznatom alternativnom Klubu Attack, nakon dugog vremena na stage se penje i puna postava DirtyBeatz Crew-a (Kula, Leeks, Tekitoka, Matz). Naravno, jedan od ciljeva ove rođendanske proslave je pružiti nezaboravan izlazak za sve posjetitelje, te uz glavni floor, u Chakka room-u očekuje ih mračni, duboki dubstep uz predstavnike Seasplash festivala (207, MMMeniga) koji ove godine također slave svoju dvanaestu godišnjicu rada te (Pudlika, Jan Becele & Agregat), dok su u Grey Room pozvani svi koji vole samo najbolje od techna (Gars, Dots, Iggy Dope, Kodin).
Ovaj veliki glazbeni event održati će se 15. ožujka s početkom u 23h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.

Više informacija potražite na Facebook eventu.

Nagradna igra:
Prve dvije osobe koje nam se jave sa svojim imenom i prezimenom na blackouthiphop@gmail.com osvajaju po jednu ulaznicu za subotu.Comments are closed.


0