Blackout Top News

Danny Stutter - Deni, Vidi, Vici

Vinkovački MC, Deni Tonković, nekima poznatiji kao Danny Stutter, u 2015-oj nam poklanja svoje prvo izdanje EP „ Deni, Vidi, Vici “. Ovaj 26-godišnjak rapom se bavi preko 10 godina i ovo je njegov prvi ali ne i zadnji projekt. Surađivao je gotovo sa svim vinkovačkim reperima ali i sa drugima u sklopu raznih kompilacija. Član je Black Thing-a.
Da se vratimo na ono najbitnije a to je sami EP. Na EP-u se nalazi 6 pjesama, od čega su 5 glazbenih podloga odradili Black Thing-ovci Brka i Dauc, dok je preostalu podlogu odradio Kolak 47. Čast da budu dio ovog projekta, u vokalnom smislu, imala su i dvojica vinkovačkih mc-ja, Brka i DeYo, koja su se rado odazvala na poziv prijatelja. Inače to su i jedine suradnje na ovom odličnom EP-u. Ovaj EP nije klasik ali je na pravome putu da postane vinkovački klasik jer dolazi iz mjesta gdje nam svaki dan ubijaju perspektivu, ali nam ne mogu ubiti dušu. Nju pretačemo u ovakve stvari! Uživajte u slušanju!
Mi hoćemo!

Danny dijeli tri fizičke kopije svojeg zadnjeg EP-ja Deni Vidi Vici.

Prve tri osobe koje se jave sa svojim imenom, prezimenom i adresom stanovanja osvajaju svoj primjerak EP-ja. Svoje podatke šaljite na blackouthiphop@gmail.com.

Napomena: Nagradna igra vrijedi samo za stanovnike Republike Hrvatske.

U nastavku posta možete poslušati EP u potpunosti, a ovdje ga možete preuzeti.

UPDATE: Nagradna igra je završena, dobitnici su obaviješteni povratnom porukom. Ostalima više sreće drugi put!Comments are closed.


0