Blackout Top News

pool-party

Pripremite svoje kupaće kostime, kreme za sunčanje, nakosite šilterice i rezervirajte subotu 28. lipnja za prvo ljetno party kupanje u ritmu NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA na Vodenom planetu Terma Tuhelj. Na jedan dan, u subotu 28. lipnja od 15h Vodeni planet Termi Tuhelj postat će plaža Zrće, a za zarazne plesne hip-hop i r’n’b hitove dok se uz hladni koktel osvježavate u jednom od bazena pobrinut će se najveća DJ imena hrvatske hip hop scene DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA.

Da sve bude u duhu festivala pobrinut će se i specijalni gost DJ PHOX koji samo za ovu priliku u Terme Tuhelj dolazi ravno iz Las Vegasa.

Ulaz u vodeni planet Termi Tuhelj biti će standardnih 70kn.

Blackouthiphop.com dijeli 1 x 2 ulaznice za ovaj event, stoga samo najbrži prst osvaja besplatan upad za sebe i pratnju. Sve što morate napraviti je poslati e-mail s imenom i prezimenom i naznakom “Fresh Island pool party” na blackouthiphop@gmail.com. Sretno!

UPDATE: Nagradna igra je završena, a pobjednik je obaviješten putem e-maila. Ostalima više sreće idući put.Comments are closed.


0