Blackout Top News

new_years_aquarius

U organizaciji Konekt marketinga i Booker.hr-a, club Aquarius će ove godine kao i obično, uistinu zablistati za Novogodišnju noć, i to sa vrlo impresivnim line-upom renomiranih DJ-a, što iz Hrvatske, što iz svijeta..
Glavna zvijezda večeri biti će Pete Heller (UK), tvorac mega hita Big Love koja je prema
Bilboardu proglašena za najbolju elektronsku pjesmu 1999. godine. Također, Pete je poznat kao producent vrhunskih albuma sjajnih bendova poput Happy Mondays, Chemical Brothers itd..
Društvo na glavnom floru cluba Aquarius, Pete Helleru praviti će DJ Jogarde (Freilauf), Blacksoul (Purple Music) i Nicole (Dirty Industries), tako da će glazba biti poprilično raznolika i moći će zadovoljiti ukus čak i onih najzahtjevnih konzumenata elektronske glazbe.
Za one koji žele čuti one najjače hitove soula, funka i old school-a Aquarius je osigurao i mash up floor na kojem će zasvirati Phat Phillie (Blackout) i Bronson, uz posebnog MC-a, popularnog Renman-a.
Cijena ulaznice (kao i ponuda pića) biti će po izrazito prihvatljivim recesijskim cijenama, a to znači 130 kn do 24.12., 170 kn do30.12.09., te na sam dan party-a 220 kn. Svi će dobiti jako piće dobrodošlice, a šuška se i o šampanjcu u ponoć..
Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 10.12.09. u Shoebedo dućanima (Gajeva 7 i Avenue Mall) i na blagajni cluba Aquarius, te na dan party-a na blagajni kluba (od 21 sat). No mi Vam preporučamo
da svoju ulaznicu nabavite što ranije, jer je broj strogo ograničen, a interes za ovakav party je i više nego velik.Comments are closed.


0