Blackout Top News

DJ Radionica by DJ Venom Clubbing & Turntablism
Počinje nova sezona miksanja ploča na dj radionici i pozivamo sve zainteresirane da se prijave. DJ radionica obuhvaća sve oblike modernog miksanja glazbe, počevši od odabira glazbe, beatmatchinga pa sve do natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling (backspinning, body tricks), scratching, combo mixing. Program se sastoji od tromjesečnog tečaja za početničku i naprednu grupu.

Više detalja o radionici potražite u nastavku posta.

Početnička grupa se bavi beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, upoznavanje i spajanje opreme i ritmički diktat. Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, osnovama turntablisma (beat juggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i audio editingom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana.
Na radionici postoji više miks pultova tako da svaki polaznik radi individualno i napreduje neovisno o grupi. Glazbeni pravac i žanrovska opredjeljenost nisu biti za upis na radionicu. Cijena tečaja je 750 kuna za 3 mjeseca što sadrži 48 sati radionice. Radionica se održava ponedjeljkom u utorkom od 18 do 20 i od 20 do 22 h (dvije odvojene grupe) u Centru za kulturu i film “August Cesarec” na adresi Bleiweisova 24 u haustoru. Voditelj radionice je dj Venom, klupski dj i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. Za prijave, pitanja o terminima, detaljnim objašnjenjima i svim pitanjima vezanim uz radionicu javite se na djradionica@centarcesarec.hr ili 095 562 58 68Comments are closed.


0