Blackout Top News

Nakon sedam godina diskografske stanke, vratili su se ozbiljniji, ali jednako atraktivni i „svoji“…
Bolesna braća ni ovoga puta vas svojim pjesmama ne ostavljaju ravnodušnima!

Aktualni singl ‘Mali majmun Čita‘ najavio je izlazak, „povratničkog“ albuma Bolesne braće – ‘Veliki umovi 21. stoljeća‘, kojeg su svi s nestrpljenjem očekivali.
Da su nove pjesme Bolesne braće jedva dočekane, govori u prilog i podatak da je prvi i najavni singl s novog albuma – ‘Stari reper‘ svojim zaraznim refrenom poharao domaće radijske top liste i osvojio slušateljstvo i glazbene urednike na prvo slušanje!

Gosti na albumu ‘Veliki umovi 21. stoljeća’ su: Maya Azucena, Kristijan Beluhan, Edo Maajka, Ida Prester, Dino Dvornik, Gidra iz Connecta te velika rap legenda Son Doobie iz Funkdoobiesta.

Pjesme su o temama koje nas svakodnevno okružuju, od bračne nevjere, dizanja kredita, frustracije starih muzičara koji pokušavaju napravit hit, nabrijanih klinaca koji bi uspjeli u rap svijetu, o voajerizmu, životu u gradu, i mržnji prema političarima.. Produkciju potpisuje Dooks (osim pjesme ‘Mali majmun Čita’ koju je producirao Koolade), a Bizzo je bio zadužen za ideje, a zajedno su napravili tekstove.

Album potražite u svim boljim CD shopovima.Comments are closed.


0