Blackout Top News

Prijave za ovogodišnji Red Bull MC Battle pristizale su u velikom broja i tokom vikenda. U nedjelju je bio posljednji dan za prijave, a nakon toga je žiri odabrao 16 najboljih koji će se naredne subote boriti za naslov freestyling prvaka.

Event će biti održan u Centru za mlade Grbavica u Sarajevu, u subotu 10. novembra, sa početkom u 21:30h. Host večeri bit će popularna Remi iz jednako popularnog Elementala, a kao gosti će u pauzama između battleova nastupiti Kontra & Shtuka, Buba Corelli te Jala. Ulaz uz konzumaciju je 5 KM. Nakon turnira slijedi after party u Kriterionu, na kojem će nastupiti DJ Phat Phillie, DJ Soul, Capital City Crew, Frenkie i Remi.

Preko 50 MC-jeva iz BiH i Hrvatske poslalo je svoje prijave za učešće na ovogodišnjem Red Bull MC Battleu i stavilo članove žirija pred težak zadatak: da preslušaju sve snimke i odaberu 16 najboljih koji će učestvovati na turniru. U nedjelju 4. novembra bio je posljednji dan za prijave, a žiri se odmah bacio na posao. Njihova je odluka da će se za titulu šampiona Red Bull MC Battlea Crew Chapter 2012 boriti sljedeći MC-jevi:

Popis odabranih MC-a provjerite u nastavku posta.

Via Klix.ba


MC Bezbeli Ćane
MC Sila
MC Crv
MC Kolle
MC Kupry
MC Mo Masta
MC Fazla
MC Irfobia
MC Elevejt
MC Nuha
MC Heavy
Beatboy Irfo zmaj
MC Tanjo
MC Rima
MC Tibor
MC RepomanComments are closed.


0