Blackout Top News

olli dobolli

U petak 12. srpnja klub Aquarius na popularnoj plaži Zrće u okviru Fresh Island Festivala ugostio je globalno DJ natjecanje Red Bull Thre3Style u kojemu se pet hrvatskih DJ-a borilo za naslov najboljeg i odlazak u Toronto na svjetsko finale, a glasove žirija i publike osvojio je zagrebački DJ Oli Dobolli.

Odie, Rea, Jericho, Carlito i Oli Dobolli u 15-minutnim su setovima trebali pokazati sva svoja DJ umijeća, uključivši pritom u set najmanje tri glazbena žanra. Na ocjenjivačkoj klupi sjedio je stručni žiri kojeg su činili DJ Frx iz Hrvatske, Dj Cesar iz Njemačke te američki Dj Tony Touch, koji je nakon natjecanja i sam zavrtio gramofonske ploče i dodatno zapalio atmosferu na najpopularnijoj hrvatskoj plaži.

Dj pultom i publikom je, prema mišljenju tročlanog žirija, koji je ocjenjivao izbor glazbe, kreativnosti, vještinu miksanja, ponašanje na sceni i reakciju publike najbolje vladao Oli Dobolli, koji je sjajnim i samouvjerenim nastupom još jednom potvrdio da s razlogom uživa status jednog od ponajboljih DJ-a na hrvatskoj sceni.

U nastavku posta pogledajte kratki video prilog.  1. […] ljeta na Fresh Island festivalu DJ Oli Dobolli pobijedio je u nacionalnom finalu Red Bull Thre3stylea. Žiri je njegov mix ocijenio najboljim i time je Oli dobio priliku da u studenom bude dio velikog […]

  2. […] set moraju uključiti najmanje tri glazbena žanra. Prošlogodišnji hrvatski predstavnik Oli Dobolli pobjedu na Zrću slavio je odlaskom u Toronto gdje je imao čast braniti hrvatske DJ […]


0