Blackout Top News

Oli Dobolli Toronto

Počeo jedan od najluđih tjedana u godini, koji uključuje vojsku DJ-a, pregršt zabave i, naravno, mnogo dobre glazbe. DJ-i sa svih strana svijeta sletjeli su na kanadsko tlo kako bi glazboljupcima priuštili pravi glazbeni spektakl u sklopu kojeg će biti okrunjen svjetski Red Bull Thre3Style prvak, a vladar hrvatskih plesnih podija Oli Dobolli jedan je od onih u utrci za titulu najboljeg. Sa svojim 15-minutnim setom Oli je na rasporedu u srijedu 6. studenog.

Natjecanje koje osim zavidnih tehničkih vještina zahtijeva isto tako odličnu reakciju publike, ove godine obišlo je 21 zemlju svijeta kako bi pronašlo majstore mikseta koji će tjedan dana u Torontu zabavljati publiku i, naravno, sami se zabaviti. Oli Dobolli u srpnju je na hrvatskoj plaži Zrće osvojio plesni podij i osigurao si kartu za veliko svjetsko Red Bull Thre3Style finale. U šest noći koliko traje natjecanje, DJ-i će biti podijeljeni u grupe prema polufinalnim noćima kada nastupaju, a u subotu 9. studenog pobjednici polufinalna susrest će se u velikom finalu i borbi za naslov najboljeg svjetskog majstora zvuka.

„U Torontu su nas odlično ugostili i sam grad je odličan. Cijelo vrijeme vlada dobra vibra, svi smo uzbuđeni i sigurno će ovo biti zanimljiv tjedan. Izabrao sam srijedu jer volim vrtiti srijedom, bez obzira na to što će tu noć vrtiti i Nijemac koji mi se trenutno čini favoritom. U polufinalnoj noći sa mnom nastupaju i Rumunj i Japanac. Što reći osim da će ovo biti veoma zanimljiva avantura.“, rekao je Oli sinoć nakon izvlačenja rasporeda polufinalnih noći.

DJ-i na raspolaganju imaju 15 minuta kroz koje moraju provući najmanje tri glazbena žanra, a osim izbora pjesama, originalnosti i vještine miksanja, koje ocjenjuje stručni ocjenjivački žiri, veliku ulogu u konačnom ishodu igra reakcija publike. Osim samog natjecanja tjedan u Torontu začinjen je klupskim večerima kojima će upravljati zvučna imena svjetske glazbene scene. Pratite natjecanje i našeg Olija Dobollija na www.redbullthre3style.com.Comments are closed.


0