Blackout Top News

Outlook Festival je najveći svjetski dubstep & soundsystem culture festival, koji je ove godine lociran na Utvrdi Puna Cristo, u Puli, od 2.-5.rujna.2010., a već se treću godinu zaredom održava u Hrvatskoj, te ugošćuje najveća imena svijetske dub, dubstep, reggae, dancehall, drum’n’bass, hiphop, roots, soul i future beats scene poput Roots Manuve, Ruska, Skreama, DMZ, Male, Macka B, Mad Professor, itd..

Kao warm up za ovogodišnji Outlook, u nedjelju 29.08.2010., dovodimo najatraktivniji europski reggae soundsystem, Mungo’s Hi Fi, u prostor Velike Dvorane Jedinstva! Mungo’s Hi Fi su vodeći europski independent reggae soundsystem i label, te trenutno jedan od koncertno najaktivnijih u svijetu sa preko
100 nastupa odrađenih samo u ovoj godini, a sa svojim ozvučenjem od 25kw na dosadašnjoj turneji u zadnjih 3 mjeseca obišli su doslovno cijelu Europu. Hrvatska publika ih se sjeća sa prošlogodišnjeg nastupa u prepunom klubu Medika, te sa nastupa na Outlooku, no ovaj put zbog činjenice da dolazi cijeli crew i to sa svojim ručno rađenim ozvučenjem, možemo najaviti spektakl!

25kW najfinijeg i najkvalitetnijeg ozvučenja trenutno dostupnog u europskom reggae businessu(s listom preporuka od DJa poput: Iration Steppas, Vex’d, Digital Mystiks, Skream, Benga, Caspa & Rusko) jamči vam dovoljno ugodnu i GLASNU podlogu za zabavu, oko 10 selektora udružiti će svoje snage kako bi proizveli istu, a naš prirodni rakija bar pobrinuti će se za sve vaše druge potrebe. Zagrijavanje će odraditi Balkan’s, novi soundsystem na sceni s starim licima. Medo(ex LarPlurLar)i Jahkozza (Balkanfarraj), koji su dugogodišnje prijateljstvo i ljubav prema istoj glazbi odlučili konkretizirati u ideji Balkan’sa. Stil koji zastupaju je prepoznatljivi mash-up svih sub-žanrova reggaea sa karakteristikom masnog bassa, a sa ciljem da cijela dvorana skače! U tom zadatku pridružit će im se Baga Sound iz Tuzle, jedni od najvrućjih around, koje ste posljednji put mogli gledati u lipnju u klubu Masters…također, najavljujemo još gostiju iznenađenja!!
Ulaznice po cijeni od 50kn možete kupiti samo na ulazu kluba 29.08.2010.

Vrate se otvaraju 22h a zabava traje do 04h.
Osim nagradnih igri sa besplatnim upadima na web portalima, dijelimo i Mungo’s Hi Fi vinilna izdanja na dan partya. Izdanja Mungo’s Hi Fi-a će dobiti sretni kupci karte čije vam redne brojeve nećemo reći!Comments are closed.


0