Blackout Top News

U 18 godina svog postojanja Blackout je prošao dalek put. Sve je počelo s radio emisijom davne 1993. koja je utabala put organizaciji za koju će se pokazati da je bila ključan faktor razvitka Hip Hopa, kako u Hrvatskoj, tako i šire.

Kroz godine Blackout brand se širio stvaranjem kultne klupske večeri (Blackout Lounge), organizacijom brojnih koncerata, pokretanjem Bumsquad magazina, Blackout TV-a i naposljetku Blackouthiphop.com stranice.
Blackouthiphop.com funkcionira u formatu bloga koji se svakodnevno ažurira s novostima i ekskluzivama, kako s domaće, tako i sa svjetske Hip Hop scene (spotovi, pjesme, intervjui, galerije, nagradne igre…). U 2 godine koliko je online, Blackout blog se isprofilirao kao jedna od vodećih Hip Hop stranica u Europi što pokazuje i konstantan rast posjećenosti.

Ovog tjedna slavimo 2. rođendan stranice Blackouthiphop.com, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na proslavi koja će se održati u sklopu Phat Fridays programa ovog petka (14.10.) u klubu Groove (Petrinjska 4, Zagreb). Za gramofonima ovas očekuju resident DJ-i Phat Phillie & Independent uz specijalnog gosta iznenađenja, o kojem ne možemo reći puno osim da se radi o legendarnom MC-u iz New Yorka!  1. […] Phat Fridays Presents: Blackouthiphop.com B-day Party @ Groove Club (Zagreb) […]

  2. […] Phat Fridays Presents: Blackouthiphop.com B-day Party @ Groove Club (Zagreb) […]


0