Blackout Top News

U četvrtak, 21.10. u klubu Sirup u Zagrebu, ekipa iLL ViBE-a (Dj Big Sale, Frantz, Jay, Djubre) koja je do sada organizirala američka gostovanja kao što su J-Live, One Be Lo, Cesar Comanche te Freestyle (Arsonists) te razne hip -hop/ funk večeri, povodom svog 2. rođendana ugostit će legendu underground west coast hip hop scene – Planet Asia koji je široko poznat u hip hop zajednici kao solo izvođač, ali i kao polovica poznatog hip hop dua Cali Agents (Planet Asia & Rasco), te kao vođa njegove novije grupe Gold Chain Military. Planet Asia razvaljuje radiovalove i pozornice zemljine kugle već godinama, te je surađivao sa izvođačima i producentima kao što su: Kurupt, Talib Kweli, Ghostface, Evidence (Dilated Peoples), Dj Muggs (Cypress Hill), DJ Babu, Alchemist i Large Professor. Dirketno iz Los Angeles-a, Kalifornije u Zagreb dolazi po prvi put gdje će na koncertu izvoditi mix najpoznatijih svojih, Cali Agents i Gold Chain Military pjesama.

Uvod u glavnu točku pripremiti će svima dobro poznati Magellano (Sinestet Crew) uz druge goste. Za warm up i after party na gramofonima zabavljat će vas DJ Big Sale i DJ Don Tom sa dobrom selekcijom hip hop-a i funk-a.

Ulaz je 40kn od 21h, a od 21h do 23h iskoristite ponudu happy houra (sva pića u 50% cijene)

Ako ste željni energične izvedbe onda je ovo upravo ono što tražite! Vidimo se na 2. rođendanu iLL ViBE-a.

U nastavku posta pročitajte kratku biografiju Planet Asie.

Planet Asia a.k.a. King Medallions, undergound je reper iz Fresna (California, USA) koji kasnije seli u Los Angeles gdje nastavlja svoju karijeru koja traje od 1997. Nakon početnih singlica i EP-a, zajedno s prijateljem Rascom, pod zajedničkim nazivom Cali Agents, izdaje album How The West Was One koji mu donosi prvi ugovor i to s izdavačkom kućom Interscope Records. Od 2003. izdaje za Avatar Records nakon čega osniva vlastitu izdavačku kuću Gold Chain Music. Do sada je surađivao sa izvođačima i producentima kao što su Kurupt, Talib Kweli, Ghostface Killah (Wu-Tang), Evidence (Dilated Peoples), Dj Muggs (Cypress Hill), DJ Babu, Alchemist i Large Professor. Nakon niza odrađenih svjetskih turneja, solo albuma, mixtapeova i zajedničkih projekata (Cali Agents, Skhool Yard, Gold Chain Military), Planet Asia radi na novome albumu koji će izaći u siječnju 2011. pod nazivom Black Belt Theatre.  1. […] će se karte za rođendanski tulum Phat Philliea ovog petka u Aquariusu te za koncerte Kandžije i Planet Asie. Start: 22 h, frekvencija: 101 Mhz (Live stream @ Radio 101) Uređuje i vodi: Phat Phillie […]

  2. […] intervju & video report s nastupa Planet Asie u zagrebačkom Sirupu prije nekoliko mjeseci. […]


0