Blackout Top News

MODNA IKONA I DOBITNICA NAGRADE GRAMMY RAPERICA EVE i DJ MUGGS ČLAN I PRODUCENT GRUPE CYPRESS HILL PRVI SU HEADLINERI FRESH ISLAND FESTIVALA

VLADARICA PLESNIH KLUPSKIH PODIJA, MODNA IKONA, GLUMICA I REPERICA SA OSVOJENIM GRAMMY-EM „EVE“ i „DJ MUGGS“ OSNIVAČ KULTNE HIP-HOP GRUPE CYPRESS HILL, SUPERPRODUCENT I REMIXER ZA HOUSE OF PAIN, U2, DEPECHE MODE, BEASTIE BOYS I SNOOP DOGGA, PRVI SU HEADLINERI FRESH ISLAND FESTIVALA U KLUBOVIMA PAPAYA I AQUARIUS NA PLAŽI ZRĆE.

DJ MUGGS (Cypress Hill) Live @ AQUARIUS / PETAK 06.07.2012.

Član i producent legendarne grupe Cypress Hill kultni je DJ iz Los Angelesa koji planetarnu slavu stječe produkcijom hitova „Insane in the brain“ grupe CYPRESS HILL i bezvremenskog mega hita ”Jump around“ legendarne grupe HOUSE OF PAIN te remixovima i produkcijom hitova za široku paletu hip-hop izvođača ali i globalnih pop, rock i alternativnih zvijezda kao što su BEASTIE BOYS, DEPECHE MODE, DIZZIE RASCAL, U2, PEARL JAM, SIMPLY RED, VAN HALEN, GEORGE MICHAEL, JANET JACKSON, MANU CHAO, SONIC YOUTH, ICECUBE, SNOOP DOGG, DR. DRE I EMINEM. DJ Muggs spada u klasu super-producenata, mnogi ga kritičari svrstavaju u Top 5 najutjecajnih hip-hop producenata svih vremena, a njegov status potvrđuje impozantna brojka od 20 miliona prodanih nosača zvuka.

EVE Live! @ PAPAYA / PETAK 06.07.2012.

Eve je 1999 god. zakoračila na glazbenu scenu te u samom startu stekla zvjezdani status svojom pojavom kao pjevačica, glumica, modna ikona i zabavljač koju je Hollywood instantno prigrlio. Zapažene glumačke uloge ostvaruje u filmovima “XXX” sa Vin Dieselom, ”Barbershop” i u njegovom nastavku gdje glumi uz bok sa rap kolegom Ice Cube-om, u ”The Cookout” sa Queen Latifah-om te u ”Whip it” uz bok Ellen Page i Drew Barrymore. Zvjezdani glazbeni tron zauzima sa mega svjetskim zaraznim hitovima ”Who’s that girl”, ”Let me blow your mind“, ”Gangsta Love“, a sa svojim debi albumom „Let There Be Eve“ ostvaruje dvostruku platinastu nakladu. Glazbene suradnje ostvaruje sa najuspješnijim izvođačima R’n’B žanra kao što su Alicia Keys, Sean Paul, Gwen Stefani, Pharrel Williams i dr. U njenom trofejnom ormaru stoje Grammy Award za Best Rap/Song suradnju sa Gwen Stefanni; BET Award za Best Female Hip-Hop Artist; American Music Awards za Favorite Female Hip-Hop Artist; Black Reel Award za Best Actress; Soul Awards za Best R&B/Soul Female solo Album of the year; MTV Award za Best Female Video.

Early bird karte dostupne na www.papayashop.com.hr

Ostala imena koja su do sad potvrđena provjerite na službenim stranicama festivala.Comments are closed.


0