Blackout Top News

MTV Premijera je sada već dobro poznati format koji ekskluzivno predstavlja najnovije hitove iz regije. Tokom sljedećeg tjedna spot Šmorn slovenskog hip-hopera Emkeja emitirat ćemo čak 40 puta.

u ponedjeljak, 31. svibnja u 20h moći ćete premijerno pogledati spot za pjesmu Šmorn slovenskog repera, hip-hop izvođača i MC-a Emkeja.

Mariborski MC i član benda Tekochee Kru nedavno je objavio solo prvijenac pod nazivom Šmorn. Riječ je o projektu iskusnog izvođača koji je u proteklom desetljeću surađivao i prikupljao iskustva s mnogim glazbenicima s ovih prostora. Na singlu Šmorn koji ćete premijerno moći pogledati na MTV-u, Emkej govori o situacijama iz svakodnevnog života i isprepliće ih sa svojim melodijskim i tekstualnim majstorijama, koje ga čine jednim od najprepoznatljivijih MC-a na ovim prostorima.

Ovaj album prije svega donosi razne suradnje ostvarene tijekom proteklih nekoliko godina: kao gosti pojavljuju se Bosh-T na gitarama, članovi TK Sniki i Mighty-O, Mike i Amo, pripadnici RapVirus Crew, zatim Polona, Mrigo, a posebno iznenađenje je stvar s Rockheadsima “Višja srednja“. Za produkciju se uglavnom pobrinuo Šuljo, producent grupe Tekochee Kru, a svoj dio dali su i DJ Splinter, Ghet i Kato (Afekt).

Video prilog iznad je trailer za spot čiju režiju potpisuju Outdoggy, ista ekipa koja je radila i spot grupe Connect za pjesmu Prijateljska Ljubav.Comments are closed.


0