Blackout Top News

Nakon uvodnog singla “Dobar Jutar” sa nadolazećeg albuma radnog naziva “Kruh i Voda” PRIKI nam ponosno predstavlja pjesmu “Cura iz Tramvaja”.
Carla Belovari već je poznata na hrvatskom estradnom nebu, dok Priki samouvjereno, produkcijom i pjesmama osvaja sve veći broj poklonika u zemlji i inozemstvu. Kao autor i producent radi ne samo na svom albumu, već ostvaruje suradnje i sa drugim znanim imenima poput grupa Connect i Protokool (HR), Cronite (GER), Marchelo (SRB) itd.

Kako PRIKI kaže, inspiraciju za pjesmu pronašao je u svim ženama iz tramvaja koje se trude u životu, marljivo uče, rade, ili se jednostavno samo voze do svog odredišta na najekološkiji mogući način. Kao šećer na kraju, za opći dojam pjesme, pobrinula se Carla Belovari, koja osim što mu je djevojka, i sama se osjeća pripadnicom nove, mlade generacije, spremne mijenjati svijet na bolje.

Za glazbu i tekst pjesme odgovoran je Priki, dok su za produkciju i aranžman zaslužni Priki i Silver (Silvio Pasarić). Spot za pjesmu u završnoj je fazi a režiju potpisuje Saša Jurić Sassch. Album se očekuje u svim boljim prodavaonicama albuma do kraja godine u izdanju diskografske kuće SIPA Music.

Download: Priki Feat. Carla Belovari – Cura Iz Tramvaja  1. […] Kruh I Voda. Režiju potpisuje Saša Jurić – SASSCH. Pjesmu Cura Iz Tramvaja možete skinuti ovdje. […]


0