Blackout Top News

Kvart u petak, 20.04. otvara svoja vrata, Radio 808 ulazi unutra i zajedno vam pripremaju cjelodnevno druženje!

Svako otvaranje zaslužuje mnogo pažnje, posebno kad se radi o jednom od najboljih mjesta za izlazak u Zagrebu. Kvart, smješten u prostoru stare klaonice u Heinzlovoj 66, za otvaranje sezone je odabrao 20. travnja, a Radio 808 skuplja svoje DJ-e i DJ-ice, prijatelje i poznanike i okupira Kvartovski interijer i eksterijer. Otvaranje sezone shvaćaju jako ozbiljno, pa su stoga odlučili napraviti nešto po čemu će taj dvadeseti dan travnja ostati zapisan u povijesti zagrebačke klaberske scene.

Detaljnije informacije i video najavu ovog eventa potražite u nastavku posta.

Konačno saznajemo koji je zagrebački crew najbolji! Ne u glazbi, doduše, jer su tu svi podjednako izvrsni, nego u haklu, točnije uličnoj košarci. Crewovi su presretni što konačno mogu dokazati svima da nisu samo banda rasplesanih geekova, nego da imaju mnoge skrivene talente. Snage će na terenu odmjeriti Jabbaton, Blackout, Dirty Beatz, Sound Designers, Breakalicious, Pepermint i Trip To Zion, a pridružit će im se i tim osamstoosmice.

Uz sportsko druženje i navijanje, tu je i roštilj, a usput pogledajte kako napreduju grafiteri ili prošećite po štandovima; cupkajte na open flooru ili bacite pogled na dancehall plesačice. Čeka vas svaštara raznih finih stvari, baš kako i dolikuje pravom pravcatom urbanom vašaru.

A glazba? Zahvaljujući DJ-ima Radija 808, vrhunsku glazbu slušajte punih 12 sati, i to na dva floora, unutarnjem i vanjskom. Izaberite si poziciju i glazbeni žanr koji vam najviše odgovaraju, i provedite divan petak na pravom Kvartovskom druženju, od popodneva do ranih jutarnjih sati.

S otvorenjem krećemo od 17:00, a završavamo u 05:00.

Upad se naplaćuje od 20h, do ponoći je 20, a poslije ponoći 35kn.

Share


  1. It‘s quiet in here! Why not leave a response?0