Blackout Top News

Veliko otvorenje novog R&B / Hip Hop programa naziva R&B Boom! očekuje vas iduće srijede u Posh Fantasy Baru (Cascade Centar, Tkalčićeva 88). Resident je DJ Don Tom, a ulaz je besplatan.
Više o samom programu pročitajte u nastavku posta.

Posh Fantasy Bar s ponosom predstavlja: R&B Boom! – novi program koji će svake srijede nuditi dozu vrhunske zabave s naglaskom na mix kvalitetne clubbing glazbe, za čiju će selekciju biti zadužen resident DJ Don Tom. Riječ je o DJ-u koji je karijeru gradio nastupajući u eminentnim zagrebačkim klubovima kao što su Hemingway, Aquarius i Maraschino, te na eventima poput In Music Festivala i Fashion Week-a.

U luksuzno uređenom interijeru Posh Bara u samom centru Zagreba (Cascade Centar, Tkalčićeva 88), R&B Boom! priprema sezonu tematskih partya uz redovita gostovanja najpoznatijih DJ-a, glazbenika i plesača s domaće Hip Hop i R&B scene.
Ne preostaje vam ništa drugo nego rezervirati srijede u vašem kalendaru za eksplozivnu zabavu u Poshu uz R&B Boom!

Napomena: Ulaz je besplatan, a ne morate brinuti ni za parking jer Cascade Centar ima svoju podzemnu garažu i lift koji Vas vodi ravno pred Posh Fantasy BarComments are closed.


0