Blackout Top News

red bull bc one

Najbolji svjetski brejkeri uživo iz Seula
Najprestižnije svjetsko breakdance natjecanje Red Bull BC One ove je godine obišlo rekordne 53 države na šest kontinenata i svjedočilo istinskim vještinama više od 2000 plesača. Samo njih 16 najboljih u subotu 30. studenog u 11 sati po našem vremenu borit će se za naslov najboljeg na svijetu i prestižni pobjednički Red Bull BC One pojas.
Natjecanje ove godine obilježava svoju 10. obljetnicu, slaveći pritom proteklo desetljeće breakdance kulture u svijetu. Vladajući prvak Mounir ove godine susrest će se s nimalo lakom konkurencijom koju će predstavljati velikani svjetske breakdance scene Lilou, RoxRite, Ronnie, Omar, Hong 10, Neguin i Wing. Osim njih svoje će vještine na svjetskom podiju ponosno predstaviti i pobjednici regionalnih finala: Froz, Robin, Nori, Gravity, Arex i Lil Zoo.
Devet mjeseci koliko je trajala potraga za najtalentiranijim pojedincima i najoriginalnijim pokretima dokaz su da će subotnji spektakl u Koreji donijeti potpuni plesni doživljaj pun zarazne energije, inovativnih pokreta i uzbudljivih betlova 1 na 1. Natjecanje uživo možete pratiti na www.redbull.hr.
U sklopu natjecanja bit će proglašen i prvi svjetski Red Bull BC One Fingerbreakin’ prvak, a hrvatski predstavnik Kristijan Mihalić otputovao je u Seul kao jedan od favorita za naslov svjetskog prvaka.Comments are closed.


0