Blackout Top News

Red Bull BC One Cypher @ Univerzitetska dvorana, Tuzla (22.03.)

Univerzitetska dvorana u Tuzli 22. marta okupit će BH breakdance elitu u potrazi za najboljim B-Boyem koji će se svojim vještima izdići iznad ostalih. Najprestižnije B-Boy 1 na 1 takmičenje – Red Bull BC One – vraća se i ove godine i s preko 70 Cyphera obići će svijet i svjedočiti hiljadama plesnih pokreta da bi odabralo one najbolje koji će svoje vještine predstaviti na velikom svjetskom finalu u Francuskoj.
Vratolomije BH brejkera ocjenjivat će sudska trojka koju čine Ronnie, član Red Bull BC One All Star postave, zatim Mounir, svjetski kralj plesnog podija iz 2012. godine te Lux de lux hrvatski B-Boy, pobjednik Red Bull BC One Cyphera u Zagrebu 2011. godine.
Pobjednik Cyphera u Tuzli putuje na istočnoevropsko regionalno finale u Zagreb 13. septembra, gdje će se boriti za odlazak na svjetsko Red Bull BC One finale u Francusku.
Univerzitetska dvorana Tuzla, 22. mart 2014., početak u 18 sati (vrata se otvaraju u 17). Više informacija na www.redbullbcone.com
Za sve ljubitelje plesa 21. marta u poslijepodnevnim satima Mounir i Ronnie u Tuzli će održati breakdance radionicu. Više informacija uskoro.

Facebook event
Red Bull BC One Cypher održat će se i u Zagrebu 7. svibnja ove godine.Comments are closed.


0