Blackout Top News

Ovog puta još veći, bolji i jači – kako i priliči. Svi oni koji su imali sreće da prisustvuju prošlogodišnjem BiH finalu Red Bull MC Battlea, bili su svjedoci fantastične atmosfere koja je vladala u amfiteatru Doma mladih u Sarajevu 23. aprila 2010. godine. Nakon velikog uspjeha prvog izdanja eventa, bilo je logično jedino da se nastavi dalje.

Ove godine se RB MC Battle širi na regiju, tako da vas očekuju tri regionalna natjecanja: u Sarajevu (01.10.), Beogradu (08.10.) i Zagrebu (15.10.). Nakon njih slijedi veliko regionalno finale u Sarajevu (22.10.).
I ove godine ekipa voditelja, žirija i DJ-a je pažljivo odabrana, kako bi kvaliteta natjecanja bila još veća. Tu su Edo Maajka, Frenkie, Kandžija, DJ Phat Phillie, DJ Raid, DJ Oli Dobolli, Audio Infuktion, DJ Soul, Koolade, Struka, Timbe, sterMa, i drugi.
Prijave traju do 24.09. na mail mcbattle@redbull.com.ba
Više informacija o samom događaju, kao i načinu prijave i strukturi natjecanja, pročitajte ovdje.

UPDATE: Došlo je do sitnih promjena vezanih za prijave na battle, sve novosti provjerite na službenim stranicama.

UPDATE 2: Objavljena je lokacija battlea u Zagrebu. Riječ je o Tvornici koja je će 15.10. ugostiti ovaj event. Više informacija potražite na Facebook eventu.  1. […] Red Bull MC Battle 2011 […]


0