Blackout Top News

Regionalni Red Bull MC Battle projekt ide k’o po špagici, rekli bi Zagrepčani uoči ulaska u njihov ring, među freestyle konopce u kultnoj Tvornici kulture u subotu 15. listopada u 21:00.

Serija bitaka u kojoj je ispucano više municije (ali verbalne!!!) nego na Neretvi i Sutjesci, nakon Miljacke (Sarajevo) i Dunava (Beograd), stiže na obale Save.

U BiH je slavio rutinirani „Valter“ – MC Kara, dok je prvak Srbije „Boško Buha“ – 16-godišnji CoA. Oni će se, uz pratnju četvorice jednako ambicioznih sunarodnjaka, naći na završnom „megdanu“ 22. listopada, a regionalni line-up za Sarajevo popunit će petorica predstavnika hrvatske rap scene.

U muškom ringu žestokih rima prvi ćemo put vidjeti ženu, ženu od riječi, najpoznatiju CRO hip-hopericu Remi. Frontwoman Elementala vodit će priredbu, dok će svaki stih vagati moćni žiri u sastavu Phat Phillie, Kandžija i Koolade (na čiji beat 16-orica freestylera slažu rime).
Natjecatelji ulaze u ždrijeb, kao na teniskom turniru, no ondje sigurno nećete čuti „quiet, please“, svaki od 15 battleova rasplamsat će publiku u Tvornici kulture.

Priredbu će nastupima izvan konkurencije uveličati niz “hrvatskih velikana“: Koolade, General Woo, Fil Tilen, Priki, Brka, Gane RImatore, Dejo, Burky, Denno Carvaglio, Lil’bear, a u backstageu će čučati i gost iznenađenja!!!
Službeni DJ je Oli Dobolli, a ulaznica (25 kn) uključuje konzumaciju (limenka Red Bulla).

Pogledaj reportažu iz Sarajeva na MTV-u (20:00 – prime time), pa kreni na 1-na-1 uživo u Tvornicu (21:00 – rhyme time) i postani dio sljedeće reportaže!!!  1. […] Hip Hop dijeli 15 upada za večerašnji regionalni Red Bull MC Battle. Sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Tko je specijalni gost na […]


0