Blackout Top News

Red Bullova glazbena akademija proputovala je čitav svijet. Bila je u Berlinu, Torontu, Londonu, Madridu, Melbourneu i Cape Townu, a ove godine ide preko ‘velike bare’ – u New York!

Grad ovjekovječen u mnogim glazbenim brojevima kolijevka je mnoštva glazbenih trendova, pokreta i žanrova koji su se upravo iz ‘Velike jabuke’ širili diljem svijeta. Očaravajuća atmosfera New York još uvijek čini gradom u kojemu je sve moguće pa se u njega, među ostalima, slijevaju i glazbenici iz čitavog SAD-a, a i šire.

Red Bull Music Academy poziva glazbenike iz čitavoga svijeta da se prijave za sudjelovanje na novom glazbenom putovanju koje će trajati pet tjedana i biti prepuno radionica, koncerata, klupskih nastupa i mnogih drugih glazbom inspiriranih događaja, a sve će se to odvijati u gradu koji nudi bezbroj mogućnosti, gradu punom raznolikosti i bogatom kulturnim i glazbenim naslijeđem koje svima može poslužiti kao inspiracija.

Termini radionica
1. radionica: 30. rujna 2012. – 12. listopada 2012.
2. radionica: 21. listopada 2012. – 02. studenoga 2012.

Prijave
2. veljače 2012. – 2. travnja 2012.

Svi zainteresirani će obrazac za prijavu moći od 2. veljače preuzeti na stranici www.redbullmusicacademy.com, gdje će se nalaziti i sve potrebne informacije vezane uz prijavu, a prijave se zaprimaju do 2. travnja. U više od 50 zemalja tijekom veljače i ožujka održavat će se Red Bull Music Academy Sessions na kojima će se zainteresirani moći upoznati s ovim sjajnim projektom u okviru kojega se međunarodne radionice održavaju diljem svijeta, svake godine u drugom gradu, od 1998. godineComments are closed.


0