Blackout Top News

19131476

Najveći hip hop festival u povijesti regije Fresh Island Festival ugostit će globalno DJ natjecanje u kojem će se pet odabranih hrvatskih DJ-a boriti za odlazak na svjetsko Red Bull Thre3Style finale u Toronto. Natjecanje počinje treći dan festivala, u petak 12. srpnja u 16 sati u klubu Aquarius na Zrću. Iza DJ pulta u utrci za najboljeg i publici najdražeg naći će se hrvatski DJ velikani Oli Dobolli, Jericho, Carlito, Odie i DJ Rea.

Zagreb_Novalja- 28.06.2013. – Pet hrvatskih DJ-a u 15 minuta pokušat će zapaliti atmosferu u klubu i publiku podići na noge uz uvjet da u svoj set uključe najmanje tri glazbena žanra, a ocjenjivat će ih stručni žiri koji čine DJ Frx iz Hrvatske, DJ Cesar iz Njemačke te posebni gost eventa iz SAD-a DJ Tony Touch koji će i sam nastupiti nakon natjecanja. Nastupi će se ocjenjivati prema izboru glazbe, kreativnosti, vještini miksanja, ponašanju na sceni i, naravno, reakciji publike. Iz SAD-a stiže i J-Ro koji će preuzeti ulogu voditelja i pobrinuti se za još veseliju atmosferu.

Pobjednik Red Bull Thre3Style natjecanja imat će priliku Hrvatsku predstavljati na svjetskom DJ natjecanju u Torontu, a Oli Dobolli, Jericho, Carlito, Odie i Rea samo su pet razloga više da posjetite Fresh Island Festival koji će od 10. do 13. srpnja rasplesati Zrće.Comments are closed.


0