Blackout Top News

Reunited_coverchuck

Prvi Reunited – festival hip hop kulture, u organizaciji Autonomnog kulturnog centra Attack, održati će se od 14.–19. rujna u prostorima bivše tvornice Medika, Pierottijeva 11. Ideja festivala je ujedinjavanje svih elemenata hip hop kulture od MC-inga, DJ-inga, breakdance-a, grafita pa do beatbox-a.
Pet radionica iz hip hop elemenata odvijati će se u prostorima bivše tvornice Medika, Pierottijeva 11 kroz pet dana festivala (od 14.9. do 19.9.). Sudjelovanje na radionicama je besplatno ali je broj polaznika ograničen. Na radionice se možete prijaviti na ovaj mail: mozestodane@gmail.com

U četvrtak 17.9. u Infoshopu Pippilotta možete doći pogledati tajnu projekciju jednog novijeg filma koji je usko povezan sa hip hopom. Ponesite kokice. Poslije projekcije slijedi izložba u Sivoj galeriji koja počinje u 21:00. Zasad znamo samo ime izložbe. Zove se “Zipo ima izložbu”. Više informacija bit će uskoro..
U petak 18.9. u 18:00 u Infoshopu imamo tribinu o hip hopu na kojoj će biti interesantnih priča ljudi koji imaju što reći o navedenoj temi. Govorit će g. Slavin Balen, Rofellos, Hard76 aka Goran Filipović. Dakle, ako želite saznati nešto o tome, slobodno nam se pridružite.

Poslije tribine slijedi Sketch battle u Grey Roomu koji počinje u 20:00 a poslije njega slijedi MC battle i chill poslije battlea. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na ijednom od ovih battleova možete nam se javiti preko maila…Imamo i dobre nagrade za pobjednike u battleu.
U subotu 19.9. imamo skoro pa cjelodnevni program koji počinje sa “Silver jamom” u 12:00. Na njemu će lokalne snage pokazati što znaju što se graffita tiče.U dvorištu će se također od 16:00 do 21:00 održati “Break It Out Jam” na kojem će svi ljubitelji dobre glazbe i breakdancea imati što vidjeti i čuti. Kasno večernji glazbeni program počinje u 22:00 u klubu Attack na kojem će nastupiti Tibor, Fetbojsi, 40 industry, ONI i, ako bude sreće, gost iznenađenja.

FB EventComments are closed.


0