Blackout Top News

15. prosinca 2012. godine u 20:00h ponovno će se otvoriti vrata dvorane Novog društvenog doma u Virju. Peti put na istom mjestu moći će se vidjeti grafiteri, breakeri, raperi, pjevači i ista mlada ekipa organizatora-volontera koji su se prije 5 godina okupili da bi pokrenuli ovu priču.

Rewind Jam natjecanje je humanitarnog karaktera gdje se svi novčani prihodi prikupljaju za Gabrijelu Ujlaki, kćer pokojnog Darija Ujlakija – Rewinda, prijatelja koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći. Gabrijela sada ima već 5 godina, a organizatori i sudionici natjecanja joj putem ovog Jam-a svojim duhom i vještinama iz godine u godinu pomažu, te joj kroz ovo natjecanje žele pokazati čime se njezin otac bavio i na taj način ovjekovječiti njegov lik i djelo. Iz navedenog razloga i ove će se godine naplaćivati ulaznica po simboličnoj cijeni od 30 kuna, a sav prihod namijenjen je Gabrijeli.

O ovogodišnjem događanju govori predsjednik Udruge Ivan Beljan: “Kroz pet godina postojanja u Virje smo dovodili velika imena break dancea tako da ni ove godine nije bio problem prihvatiti se izazova i pokušati dovesti poznatog i popularnog B-boya Lil Amok-a što smo trudom i dobrom voljom uspjeli i ostvariti. Uz Lil Amok-a stiže i ekipa svima poznatog Blackout Hip-hop projekta na čelu sa Phat Phillijem, te njegovim kolegama iz hrvatske hip-hop scene kako bi podržali našu priču i potaknuli što više posjetitelja i sudionika na dolazak u Virje. Najavljujemo i drage goste Atomic Dance Factory te grupu Sinovi iz Slavonskog broda kao i poznatog vukovarskog hip-hopera General Woo-a koji je najavio svoj kratki nastup kako bi i on pridonio ovogodišnjem jubileju.”

Broj žiro-računa za Gabrijelu Ujlaki: 2402006 – 1100612189Comments are closed.


0