Blackout Top News

rnb confusion 10th bday

05.03.2003. započela je jedna od najuspješnijih zagrebačkih klupskih saga, RNB Confusion, priča koja traje već preko punih deset godina. U srijedu i četvrtak, 30. i 31. listopada, ekipa RNB Confusion-a obilježit će jubilarnu obljetnicu kroz dva slavljenička dana u klubu Lemon, te u Warm Up varijanti u wine baru La Bodegu. Nastupit će eminentna imena zagrebačke scene koja su kroz ovih deset godina postojanja programa obilježili RNB Confusion. Na dva tematska floor-a, na DJ pultevima razmjenjivat će se DJ-evi Oli Dobolli, Phat Phillie, Bizzo Bodega, Em Bee, Sheko, Independent, Zrna te specijalni gost iz Njemačke DJ Kandee, dok će uživo r’n’b covere izvoditi Ines Huskić.

Pomaknuli su granice zagrebačkog clubbing-a, tulumarili u kultnim zagrebačkim prostorima kao što su legendarni Gjuro 2, Katran te popularna Piranha i klub Mansion. RNB Confusion partyiji postali su popularni u čitavoj regiji te su svojim plesnim konceptom zarazili klubove u Sarajevu, Ljubljani, Beogradu, Munchenu, Dubrovniku, Zadru, Beču, Rijeci i Skopju. Inače dosadnu zagrebačku srijedu pretvorili su u najuzbudljiviji izlazak i provod u gradu. Na svoju pozornicu ugostili su svjetske i domaće zvijezde poput Bolesna braća, Elemental, Edo Maajka, TBF, Connect, Divas, Fil Tilena te grammy nagrađene Montell Jordan i Blackstreet, Nina Sky te Horace Brown, Onyx i mnoge druge. Treću godinu zaredom, u zagrebačkom Hypo centru ekipa RNB Confusiona organizator je najvećeg hrvatskog novogodišnjeg mega tuluma koji podsjećaju na svjetske razvikane evevente u metropolama New York-a i Londona. U dvije posljednje godine, kao suorganizatori na plažu Zrće u sklopu internacionalnog Fresh Island Festivala doveli su najveće svjetske zvijezde poput Snoop Dogg-a, Nas, Iggy Azalea, Madcon i ASAP Rockyija.

U srijedu 30. listopada, u samom srcu centra grada „La Bodegi i „Lemonu“ rekapitulirat će posljednjih deset godina u burnom tulumu koji će dobiti i svoju reprizu u četvrtak 31. listopada. Podsjetimo, 01. studenog je neradni dan.

Za popis se javite na lemon@rnb-confusion.com.

Facebook eventComments are closed.


0