Blackout Top News

Sassja Live @ KSET, Zagreb (13.3.)

Nakon što je prošli tjedan objavila spot za novi singl „Etikete“ u duetu s Remi iz Elementala, uz mnogobrojne pohvale i pozitivne komentare na društvenim mrežama i You Tube kanalu, pitanje koje se često postavljalo bilo je „kada i gdje Sassja uskoro nastupa“. Odgovor dolazi upravo sada, paralelno sa završnim pripremama za njezin prvi album „Taktički praktično“; Sassja nastupa 13. ožujka u KSET-u, a 16. ožujka u ljubljanskom Channel Zero koji je njezin nastup „rezervirao“ još prije pola godine.
Na koncertima koji slijede predstavit će novi album „Taktički praktično“ na kojem se nalazi jedanaest novih pjesama, ali i već svima poznata starija „stvar“ „Clash“ koja je u nekoliko mjeseci prikupila gotovo 400 000 pogleda na YouTube-u. Na albumu je i posljednji singl „Etikete“ koji popularnošću „izaziva“ uspjeh „Clasha“ jer je u samo nekoliko dana premašio 50 000 pogleda na You Tube-u.
DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je prošli puta u Zagrebu pratio i Edu Maajku. Uz album „Taktički praktično“ izvest će i starije pjesme, a očekuje vas odličan miks dub-a, reggae-a, drum n’ bassa, dancehalla i mnogo pozitivne energije karakteristične za Sassju.

Ulaznice kreću u prodaju krajem tjedna, a moći ćete ih kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u KSET-u (Unska 3) ili Dirty Old Shopu (Tratinska 18) u Zagrebu. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 40 kn, a vrata se otvaraju od 20 sati.  1. […] Halilović aka Sassja započinje promociju debitantskog albuma “Taktički praktično” (Menart) samostalnim koncertom 13.3. u KSET-u. Prije koncerta Sassju će na Radiju 808 ugostiti Ivi First u srijedu od 11 sati u […]


0