Blackout Top News

U samom strogom centru Varaždina, u lounge baru Ritz, očekuje vas novi party program “Sound Trek” koji predstavlja najbolji spoj moderne urbane glazbe.
Od poznatih RnB hitova, uličnih rap himni, zanimljivih remixeva do recentnih radio friendly izdanja, sve to samo u jedinstvenom spoju – “Sound Trek” partya.

Ovu jedinstvenu zvučnu kulisu za uživanje u plesu, dobrom piću i još boljem društvu, servirat će vam legenda i pionir sjeverozapadne rap scene : NMC.

Aktivan na glazbenoj sceni već desetak godina kao producent, radio voditelj i DJ dokazao se nebrojeno puta, na mnogim partyima i na mnogim albumima na kojima je producirao.
Legendarni Tristosixty partyi i Tristosixty Rap Radio Show samo su neki od sinonima koji se vežu uz ovo ime.

Producirao je glazbu za Diyalu, Targeta iz Tram 11, Postolar Tripper, Khana, Spinza, i mnoge druge, aktivno radi kao radijski voditelj na Total FM-u, a vrlo važno i vezano je da party nosi ime kolumne koju piše za Regionalni tjednik – Sound Trek.

19.veljače očekuje vas svojevrsna promocija kolumne koja izlazi u Regionalnom tjedniku od rujna prošle godine, sa ambicijom da se “Sound Trek party” pretvori u pravi party program koji će se za Vas održavati svaka dva tjedna u Ritz lounge baru.Comments are closed.


0