Blackout Top News

Za ovu subotu Quasimodo je pripremio poseban HIT MJESECA s međunarodnim gostima – SOUNDSYSTEM SPECIJALKU u kojoj nastupaju: svjetski poznati MC Navigator + RootsInSession + DJ Koltek

Subota 10.11.2012. u 22h
Klub Quasimodo, Gunduliceva 26, Split

SOUNDSYSTEM SPECIJALKU predvodi legendarni MC NAVIGATOR, nekadašnji član ekipe Asian Dub Foundation, pionir MC kulture u Velikoj Britaniji i svjetski poznati reggae majstor, koji će “nabrijati” večer sa svojom Jamajka dancehall energijom.

ROOTSINSESSION vraćaju se u Quasimodo da još jedan put razdrmaju plesni podij i naprave svoj reggae show sa mixom hip hop-a, jungle-a, drum&bass-a. Tko god je bio u prilici uživati u partijima ove slovenske ekipe, složit će se da su RootsInSession puno više od glazbe – postali su pravi pokret koji širi pozitivu i veselje u duhu reggae kulture.

Uz RootsInSession i Mc Navigatora u HIT MJESECA dolazi i DJ KOLTEK, član RDYO DJs ekipe iz koje potječe i RootsInSession sound. Koltek je dugogodišnji “selektor” drum’n’bass vinila tako da će u njegovom setu biti starih klasika, ali i najnovijih izdanja.

Za subotu garantiramo pozitivnu vibru, plesni ritam na podiju i “PARTI DO SMARTI”.

Upad / 30 knComments are closed.


0