Blackout Top News

struka lud posh

Nastavljamo s odličnim live koncertima najpopularnijih Hip Hop izvođača s ovih prostora, a Poshizzle nebi bio Poshizzle da ne pripremi nešto posebno i specijalno za drage posjetitelje i ljude koji nas godinama prate!
Stoga, pripremite se, jer u subotu, 16.11. u goste nam dolazi beogradski legendarni reper, STRUKA!
Nakon više od 5 godina, i po prvi put u samome centru grada, Struka sa svojim partnerom po rimi, Lud-om, će održati svoj veliki koncert u prekrasnom nam Zagrebu i oduševiti sve fanove diljem Zagreba, a i Hrvatske!
Struka je nedavno izbacio svoj EP pod nazivom “Opet Tu”, te će zagrebačkoj publici predstaviti pjesme sa zadnjeg projekta, isto kao i vratiti nas u zlatno doba svojim starijim hitovima na koja ćemo trošiti svoje glasnice!
“Dugo me nije bilo u Zagrebu i jako se radujem povratku i publici! Jako dobra sjećanja me vežu uz grad Zagreb, i nastupiti u centru istoga će biti velika čast!”, rekao je Struka o nadolazećem koncertu, a Lud nadodao, “Uvijek su nas prihvatili širokog zagrljaja, pa garantiramo show i nećemo Vas razočarati Zagrebe!”
Kako bi ovaj Hip Hop spektakl učinili još spektakularnijim, publiku će zagrijati AdaM, mladi MC iz Samobora gdje će najaviti svoj nadolazeći album, te pokazati svoje freestyle sposobnosti kojima godinama već plijeni pozornost publike.
Na plesnom podiju zabaviti će Vas Dj Z’Spin najvećim, najnovijim i najklasičnijim hitovima i zadržati vas do jutra s rukama u zraku!
Start je u 22h, a ulaz na ovaj rijetki i nezaboravni show iznosi samo 30kn do ponoći i 40kn nakon!
Stoga, suvišno je išta više reći, nego vidimo se 16.11. u Posh-u na još jednom Poshizzle partiju gdje Vas live očekuju Struka i Lud!
Vidimo se!

Facebook eventComments are closed.


0