Blackout Top News

Suicidal Live @ Sax, Zagreb (27. 10.)

27.10.2016.Sax! Club u Zagrebu posjetit će zagrebački reper Matej Dučkić,umjetničkog imena Suicidal,već dobro poznato lice na hrvatskoj hip hop sceni.
U 15 godina dugoj karijeri,autor je brojnih pjesama,te je surađivao i dijelio stage sa najvećim imenima regionalne hip hop glazbe.
Potpisavši ugovor sa izdavačkom kućom Dallas Records u travnju 2016.godine,Suicidal kreće u snimanje albuma,te u kratkom roku pod novom izdavačkom etiketom izbacuje singlove ” Jedino Što Znam” i “Ko si mi ti”,pjesmu snimljenu u suradniji s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom Khanom,također dobro poznatim licem hip hopa u Hrvata.
Osim rezimea svog dosadašnjeg rada,27.10. u Saxu,Suicidal će također premjerno predstaviti svoj novi,3.singl,sa gore spomenutog albuma.Inače,album se očekuje prvom polovicom 2017.godine,a u izradi istog aktivno sudjeluje i Koolade,jedan od najvećih europskih hip hop producenata.Kao specijalne goste koncerta u Saxu ćete moći poslušati jednog od najvećih MCa ovih prostora,Targeta,te perspektivnu r&b pjevačicu Ivanu Stanić (Sipa Music/Menart) koja će također predstaviti remix svog novog singla “Da li znaš” na kojoj joj gostuje sam Suicidal koji je o svom nastupu izjavio:
” Neopisiva čast mi je pozvati Vas sve u Sax!, klub koji je bio domaćin tolikim velikim glazbenicima.Osim dječje euforije,osjećam veliku odgovornost prema ovom nastupu i pružit ću ono najbolje od sebe da napravimo vrhunski show i večer za pamćenje.”
Prije i poslije nastupa za party će biti zadužen zagrebački DJ,reper i producent Brc,a set muzike će zavrtiti i jedan od najpoznatijih domaćih DJa sa inozemnom karijerom,radio host (Radio Student),te suosnivač Fresh Island Festivala i vlasnik Blackout etikete,Phat Phillie!
Početak programa je u 21h,a cijena ulaza je 20 kn.
Vidimo se 27.10.u Saxu!  1. […] remixom Suicidal najavljuje svoj nastup u zagrebačkom klubu Sax gdje će po prvi puta uživo izvesti zajednički singl s […]


0